L'Oréal Paris L'Oréal Skin Expert Revitalift Filler Eye Cream 15 ml

199 SEK Betyg 0 av 5 ( 0 )

L'Oréal Skin Expert Revitalift Filler Eye Cream 15 ml

Få antal kvar,  leverans 2-4 vardagar – Färg: No color

Ögonkräm från L'Oréal Paris

Passar dig som är 40+ och vill reducera kråksparkar och rynkor under ögonen samt förbättra hudytans volym kring ögonen. Revitalift Filler är en anti-ageing-ögoncreme med utfyllande effekt. Hudens naturliga produktion av hyaluronsyra avtar med åldern. Huden förlorar volym och fasthet och rynkor uppstår. Därför har L'Oréal Paris utvecklat en ny anti-ageingserie med en hög koncentration av hyaluronsyra: Revitalift Filler.

Revitalift Filler ögoncreme är L'Oréal Paris första ögoncreme som har en hög koncentration av hyaluronsyra och som ger en målinriktad effekt på "hollow tears"-området, hudpartiet under ögat och upp mot tårkanalen. Detta område kan ha en tendens att sjunka ihop med tiden.

Används morgon och kväll på ögonkonturerna på väl rengjord hud. Med hjälp av massage med applikatorn pämpas påsar under ögonen. Applikatorns kurviga sida följer ögonkonturens form och den platta sidan används för att massera huden under ögonen. För bästa resultat används ögoncremen tillsammans med de andra produkterna i samma serie.

Artikelnummer: 1582207

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer