Färg: Real Black
Betyg 2 av 5
1
Visa detaljer

Just For Men Original Formula 66 g

130 SEK

Dela upp köpet med Elpy.
Betala från 41/mån.
Läs mer

Elpy logo
Original Formula 66 g

Få antal kvar:  leverans 2-4 vardagar

30% rabatt* på dyraste varan + 10% rabatt* på resten av ordern när du handlar för minst 199 SEK. Använd kod: 455767

*Gäller t.o.m. 13/12. Se fullständiga villkor i kassan.

Hårvård från Just For Men

Med Just For Men kan du säga adjö till grått hår. Ta bort det gråa för att få ett mer naturligt utseende på endast fem minuter. Snabb och enkel formula som du schamponerar in för en naturlig look. Just For Men Original Formula täcker dina gråa hårstrån fullständigt och effektivt. Färgen riktar bara in sig på det gråa håret och bevarar subtila variationer av din naturliga hårfärg.

Den droppfria hårfärgen är lätt att applicera och det tar bara fem minuter att färga grått hår som dessutom varar tills det gråa växer tillbaka. Just For Men Original Formula innehåller protein, E-vitamin, aloe vera och kamomill som ger ditt hår näring när du färgar det. Hårfärgen gör att ditt hår ser friskare och tjockare ut efter varje färgning. Dess ammoniakfria formula orsakar inga skador på håret. Det konditionerar ditt hår och lämnar det jämnare och lättare att hantera.

Kan du inte bestämma dig mellan två nyanser? Prova den ljusare nyansen först. Du kan alltid bli mörkare senare.

• Produkten är mycket lätt att använda: blanda, applicera, vänta fem minuter, skölj och tvätta med schampo. Täcker omedelbart det gråa och håller det tills det grå växer tillbaka.
• Just for Men är en produkt för färgning av hår, designad och marknadsförd för män och tillverkad av Combe Incorporated.
• Just For Men Original Formula finns i fyra nyanser: ljusbrun, medelbrun, mörkbrun och svart.
• Om du även tar bort det gråa i ditt skägg så ser också håret i skägget tjockare och fylligare ut. Inom samma sortiment har vi därför specifika produkter för skägget som heter Moustache & Beard.

Artikelnummer: 1703242-01-0

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Delbetalning

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.