Parfym från Issey Miyake

L'Eau d'Issey Eau & Magnolia från Issey Miyake är en strålande och delikat doft. Den sammetsmjuka känslan hos ett magnoliablad förstärks av fräschheten hos vatten för en lysande infusion som är sprängfylld av blommiga noter. Allt började med vatten, källan till liv och oändliga möjligheter.

En droppe gav upphov till den första Issey Miyake-doften, som nu fortsätter sin resa för att möta den luftiga, delikata och feminina magnoliablomman. Ett nytt möte mellan rent vatten och sensuell natur. L'Eau d'Issey Eau & Magnolia Eau de Toilette Intense är en enkel och strålande komposition. En damparfym för alla tillfällena.

Friskheten från bergamott gnistrar till i toppnoterna. Medan hjärtat av doften är som en blommig bukett som spricker av vatten, där noter av magnolia förstärks av en akvatisk friskhet. En dyrbar bas av trä för kompositionen till sitt avslut.

Issey Miyake ville presentera L'Eau d'Issey i en flaska som kunde överskrida tidens och modets gränser, och L'Eau d'Issey Eau & Magnolia hedrar denna flaska på sitt eget unika sätt. En minimalistisk flaska som återgår till det väsentliga, prydd med en touch av beige och toppad med ett trälock som återger den råa, orörda naturen som har inspirerat den.

Flaskan är tillverkad av 20 % återvunnet PCR-glas. Varje träkork, som är tillverkad av ask, är unik i fråga om färg och korn. Själva doften är vegansk och tillverkad av 85 % naturliga ingredienser.

Denna produkt innehåller brandfarliga ämnen och klassas som farligt gods.

Artikelnummer: 1720330

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Delbetalning

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.