Plattänger från ghd

Vi introducerar vår nya ghd gold® professional styler. En plattång med bevisad effekt: Den ger ett slätare och smidigare hår som ser mer hälsosamt ut*.
ghd gold® har dual-zone-teknologi för förstklassiga resultat, vilket innebär att plattången har försetts med två av den nästa generationens värmesensorer, en på varje platta för att kontrollera att den optimala stylingtemperaturen 185 ºC bibehålls konstant och jämnt från rot till topp.
ghd gold® styler har också en förbättrad uppvärmningstid på 25 sekunder och en snygg design med en rund form som ger en mångsidig, smidig styling så att du snabbt och enkelt kan ge din vardagslook det lilla extra.
Med universalspänning så att du kan skapa kreativa looker var du än är i världen och ett skyddande fodral som gör att du lugnt kan styla ditt hår även när livet är hektiskt och du är på språng. För att ge dig extra säkerhet stänger den automatiska avstängningsfunktionen av din styler när den inte har använts i 30 minuter, så du behöver inte oroa dig för att ha glömt att stänga av den!
Skyddande fodral för plattorna så att du kan ta med dig stylern vart du vill.
Strömkabel med professionell längd på 2,7 m


Artikelnummer: 1544356

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Visa 2 recensioner

Genomsnittligt betyg 5.0 av 5

 • Betyg 5 av 5

  Värd sitt pris

  Väldigt smidig då den blir varm så snabbt och håller perfekt värme.

  — 2020-10-16

 • Betyg 5 av 5

  Plus +

  Mycket nöjd. Bra form, greppvänlig och blir snabbt varm. Stort + för den långa sladden.

  Mayah3 — 2020-06-30