Sheet mask från Filorga

Revitaliserande och utjämnande sheetmask som ger ett direkt lyft och en utjämnande effekt på huden tack vare naturligt kollagen och en intensivt revitaliserande effekt. På endast 15 minuter får huden fin lyster. Kraften av ett serum koncentrerad i en svart fibermask, extraherad från japansk ek, som har dränerande anti-aging-egenskaper samt ökar hudens absorberingsförmåga. Masken är lätt att applicera, passar alla hudtyper och ger ett snabbt resultat med omedelbart utjämnande och lyftande effekt.

• Omedelbart lyft och utjämning.
• Revitaliserande effekt – stimulerar cellförnyelsen.
• Direkt och långvarig effekt.

Dubbelt utjämnande effekt: En formula som innehåller fasthetsgivande och lyftande ingredienser, som i kombination med naturligt kollagen från alger, synligt jämnar ut rynkor.
En cellbooster av polysackarider stimulerar cellförnyelsen och fibroblasterna ger en förstärkt anti-aging-effekt och intensiv revitalisering.

Skönhetstips!
Applicera Time-zero under masken för ett ännu mer spektakulärt lyft och utjämnande effekt.

Applicera masken på rengjord hud (för ökad effekt, peela huden innan) 1-3 ggr i veckan. Låt verka i 15-20 min, ta sedan bort masken och massera in resterna av produkten. Applicera sedan din dag- eller nattkräm. Engångsanvändning.

Artikelnummer: 1505023

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension