Ögonkräm från Filorga

3-i-1 ögonkräm för intensiv revitalisering av ögonområdet! Filorgas populära ögonkräm med trippeleffekt som reducerar mörka ringar, svullnader och fina linjer. Dina ögon kommer inte längre se trötta ut! Formulan i Optim-Eyes ögonkräm har fått en extra boost, för en mer kylande effekt, som reducerar alla tecken på trötthet runt ögonen. Hemligheten? Optim-Eyes innehåller ett komplex: Melaton-eye Technology. Varför inte testa teknisk hudvård för ögonen?

•Reducerar mörka ringar
•Minimerar svullnader
•Jämnar ut fina linjer

Eye-impact Technology: Detta komplex är en kombination av chrysin som reducerar mörka ringar, peptider som minskar svullnader och hyaluronsyra som reducerar fina linjer. En intensiv trippeleffekt på ett ögonblick!
Melaton-eyes Technology: Ett komplex som kommer från vetenskaplig forskning, innehåller en ny generation peptid som återupplivar cellerna varje morgon och kväll, för maximal återhämtning av hudens celler. Nu kan du säga adjö till trötthetstecken kring ögonområdet!

En närmare titt på texturen: Dess lättsmältande textur har blivit ikonisk och ger dig en unik appliceringsupplevelse.
För alla hudtyper. Oftalmologiskt testad: passar även känsliga ögon.

Skönhetstips!
Förvara produkten i kylskåpet för att optimera dess avsvällande effekt. Kan användas som en ögonmask med ett tjockt lager runt ögonkonturen. Låt verka 10 minuter och skölj av.

Applicera produkten morgon och kväll, badda försiktigt in produkten runt ögonkonturen med toppen av ringfingret, från ögats inre vrå till det yttre, glöm inte ögonlocket.

Artikelnummer: 1500536

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension