Ögonkräm från Filorga

3-i-1 ögonkräm för intensiv revitalisering av ögonområdet! Filorgas populära ögonkräm är uppskattad för dess reducering av mörka ringar, svullnader och fina linjer. Dina ögon kommer inte längre att se trötta ut! Med Optim Eyes-formula som ger en extra boost för en mer kylande effekt som i sin tur reducerar alla tecken på trötthet runt ögonen. Hemligheten? Optim-Eyes innehåller ett komplex: Melaton-eyes Technology. Varför inte testa teknisk hudvård för ögonen?
3 fördelar för ditt ögonområde:
• Reducerar mörka ringar
• Minimerar svullnader
• Jämnar ut fina linjer
Nycklarna till resultat:
• Eye-impact Technology: Detta komplex är en kombination av chrysin som reducerar pigmenteringar som är boven för mörka ringar, peptider som minskar svullnader och hyaluronsyra som reducerar fina linjer. En intensiv trippeleffekt på ett ögonblick.
• Melaton-eyes Technology: Ett komplex som kommer från vetenskaplig forskning och som innehåller en ny generation peptider som återupplivar cellerna varje morgon och kväll, för maximal återhämtning av hudens celler. Nu kan du säga adjö till trötthetstecken kring ögonområdet.
Den lätt smältande texturen är en unik upplevelse i sig. För alla hudtyper. Oftalmologiskt testad: passar även känsliga ögon. Skönhetstips: Bevara Optim-Eyes i kylskåpet för en mer direkt kylande effekt av ögonkonturen. Kan användas som en ögonmask genom att applicera ett tjockt lager runt ögonkonturen och låt verka 10 minuter innan du sköljer av.

Artikelnummer: 1500536

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer