Peeling & ansiktsmask från Filorga

Dubbelt återfuktande sheetmask för blixtsnabb återfuktning. På bara 15 minuter ger masken omedelbar och långvarig återfuktning tack vare hyaluronsyran. Ger en snabb effekt samt omedelbar lyster och vitalitet för en synligt vackrare hud. En naturlig fibermask extraherad från eukalyptuspulpa ökar hudens absorberingsförmåga. Lätt att applicera och passar alla hudtyper.

•Omedelbar och långvarig återfuktning.
•Ger huden lyster och vitalitet.
•Direkt och långvarig effekt.

Dubbelt återfuktande effekt med en duo av hyaluronsyra för en omedelbar djupgående återfuktning av huden och fuktbevarande effekt samt en NMF-komposition med aminosyror, mjölksyra, karbamid, socker och mineraler som binder fukten på hudytan för en långvarig återfuktning.
Omedelbart vacker hud tack vare aloe vera, en superväxt med över 200 molekyler med farmaceutiska egenskaper, för en frisk hud med lyster.

Skönhetstips!
Applicera Hydra-hyal innan masken för en ännu mer intensiv återfuktning.

Applicera masken på rengjord hud (för ökad effekt, peela huden innan) 1-3 ggr i veckan. Placera den tunna masken i ansiktet och avlägsna det skyddande nätet när masken sitter på ansiktet. Låt verka i 15-20 min, ta sedan bort masken och massera in resterna av produkten. Applicera sedan din dag- eller nattkräm. Engångsanvändning.

Artikelnummer: 1505020

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension