Veckbandslängder från Ellos Home

Veckbandslängder i tvättad, mjuk kvalitet av bomull och lin med garnfärgade, vävda ränder. Med kombiband som ger dig fler lösningar och möjligheter att hänga gardinerna på olika sätt. Du kan antingen kan hänga dem direkt på en gardinstång genom de gömda hällorna på baksidan, eller använda ringar och nålkrokar (ej fingerkrokar). Dessa veckbandslängder passar också bra att använda med en gardinskena. Snören i rynkbandet gör att du lätt kan skapa jämna, fina veck.
Bredd 145 cm. Tre längder: 220, 250 och 300 cm.


Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling. BCI arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minimering av bekämpningsmedelsanvändning samtidigt som bomullsskördarna ökar. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. Tack för att du, tillsammans med Ellos, stödjer ansvarsfullt odlad bomull.

Oeko-tex certifierad 12.HIN.13300 vilket innebär att produkten har testats och uppfyller Oeko-tex krav för att inte orsaka några allergiska besvär eller andra hälsoproblem. Inga hälsofarliga kemikalier förekommer i produkten.

 • Utförande: Vävt
 • Yttertyg: [30% Lin, 70% Bomull]
 • Tvättråd: Maskintvätt 40°

Artikelnummer: 1517320-02-220

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Visa 2 recensioner

Genomsnittligt betyg 4.5 av 5

 • Betyg 4 av 5

  Fina och lagom neutrala

  Stilrena och fina i mitt gammaldags kök. Färgen kändes lite grådaskig när jag packade…

  Krumelin — 2019-10-19

 • Betyg 5 av 5

  Nöjd med kvalitet, köpte på rean

  Jag köpte den för tre veckor sedan på dubbel rea, så är glad att jag gjorde de…

  Milla 53 — 2019-08-20