Hårfärg från Björn Axén

Temporär hårfärg med vårdande solrosolja, vitamin E och pro-vitamin B5. Färgen blandas enkelt med valfritt balsam för önskad intensitet och tvättas successivt ut med schampo. Förpackningen räcker till flera färgningar. Innehåller inte väteperoxid eller ammoniak och är fri från parfym, parabener och silikoner. Vegansk. Både formula och förpackning är producerad i Sverige.

För ljusbrunt och brunt hår. Passar i hela håret, slingor och ombre. Denna färg ger mest synbart färgresultat på redan färgat hår.

Användning:
Blanda ca 1/3 färg med 2/3 balsam. Antingen blandar du i en skål och rör om med ex en sked. Eller så blandar du direkt i handflatan. Se till att färgen blandas in ordentligt med ditt balsam.
Massera in i schamponerat, handdukstorkat hår. Låt verka 7-15 min beroende på önskad färgintensitet och skölj sedan ur med vatten. Om du är osäker på intensitet testa på en hårslinga/hårstrå först då alla hår har olika förutsättningar och vissa hår tar till sig färgen mer än andra.

Hårfärgningsmedel kan orsaka allvarliga allergiska reaktioner. Läs och följ bruksanvisningen. Produkten är inte avsedd för användning på barn under 16 år.
Färga inte håret om du:
- har utslag i ansiktet eller känslig, irriterad och skadad hårbotten
- har reagerat på hårfärgningsmedel tidigare

Artikelnummer: 1538370

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension