Sovsäckar & liggunderlag från Bestway

Både slitstarka och bekväma, Bestway® Fortech luftmadrasser har en sträckningsbeständig yta som också är slät och mjuk vid beröringen! Vilket gör den till ett premium val

Denna luftmadrass är konstruerad för varaktig hållbarhet och består av Fortech-material. Denna sammansmältning av PVC och polyester är inte bara en mer bekväm sovyta, utan den är också starkare än traditionell PVC medan den fortfarande är 10% lättare.

Detta hållbara material är också 75% mer punkteringsbeständigt och 150x mer motståndskraftigt mot repor. Det vävda materialet säkerställer att sängen inte blir för varm eller för kall på natten, vilket vanligtvis är problemet med PVC-bäddar.

Dessutom ger den unika vågstrålkonstruktionen ett elegant utseende tillsammans med en mjuk och bekväm yta. Eftersom balkarna inte är raka linjer, är sängytan jämnare, vilket ger dig en mysigare och mer avslappnad nattsömn.

Enkel installation
Den inbyggda AC-luftpumpen blåser upp madrassen på 5 minuter, så att den är redo för sängen när du är. På morgonen möjliggör en snabb avluftningsskruvventil enkel avluftning. Placera helt enkelt din platta säng i den medföljande bärväskan för enkel transport och förvaring.

Blås upp i 5 minuter
Inbyggd elektrisk luftpump ~ 220-240V Fortech är en sammanslagning av fast polyestertyg och hållbar PVC, som erhåller hög slitnivå, hållbarhet och komfort. Unik vågig balkstruktur för en lyxig look och känsla

Innehåller: En luftmadrass, en förvaringsväska, reparationsväska

Artikelnummer: 1598967

Fri frakt

Gäller på beställningar över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer