Modellen är 179 cm lång och bär storlek 34/36

Underställ från Áhkká

Underställströja i mjukt, fukttransporterande funktionsmaterial med tight passform och 4-vägsstretch. Lätt borstad insida som värmer skönt. Hög krage och halv dragkedja med skavskydd vid hakan. Mjuka flatlockssömmar minskar risken för skav. Längd ca 65 cm i stl 34/36.
Materialet har en S.Café-behandling där man använder återvunnen kaffesump genom en speciell, patenterad process. Materialet får genom denna unika process mycket bra andningsegenskaper och det torkar även snabbt samt motverkar dålig lukt. Plagget i sig luktar förstås inte. Förutom att ha de unika egenskaperna, är S.Café ett bra miljöval.

Produkten består av återvunnen polyester som har tagits tillvara för att minska mängden avfall och resursförbrukning. Den vanligaste råvarukällan till återvunnen polyester är gamla uttjänta PET-flaskor.

Renata Chlumska är äventyrerskan som tagit sig till toppen av Mount Everest, paddlat kajak över Nordamerika och nu har siktet inställt på rymden. Men trots att hon har upplevt extrema strapatser så älskar Renata sina vardagsäventyr. Och det är hennes samlade erfarenheter från det extrema till det vardagliga som resulterat i áhkká by Renata, en kollektion framtagen för att klara av en äventyrlig vardag.

  • Utförande: Trikå
  • Passform: Regular
  • Yttertyg: 80% Polyester, 20% Elastan

Artikelnummer: 7004945-01-3436

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Visa 1 recensioner

Genomsnittligt betyg 5.0 av 5