Parkas från Áhkká

Skalparkas Renata Ajadallet från áhkká håller blåst och väta ute samtidigt som den ventilerar bort överskottsvärme. Parkasen har avtagbar nederdel med dragkedja och kan användas både som parkas, jacka eller skaljacka. Ofodrad. Du anpassar dina lager under jackan efter aktivitet och väder och har på så vis alltid lagom temperatur. 3 1/2-lagerskonstruktion med vattentätt yttertyg áphiTec 10.7, 10 000 mm vattenpelare och andasfunktion upp till 7000 g/m2/24h. Alla sömmar är tejpade för att hålla blåst och väta ute. Yttertyget har mekanisk stretch för ökad komfort och rörlighet.
Avtagbar huva med elastisk dragsko och stoppers. Hög krage med borstad polyester på insidan. Stängning med dragkedja och en skyddande vindslå med kardborrestängning. Ergonomiskt förböjda ärmar och justerbara ärmslut med kardborreslejfar. Nederdelen är avtagbar med vattentät dragkedja runt om. Två fickor med dragkedja. Som lång parkas kan den även justeras i nederkanten med dragsko och stoppers. Total längd ca 97 cm i stl M, med avtagen nederdel ca 64 cm i stl M.

Produkten består av återvunnen polyester som har tagits tillvara för att minska mängden avfall och resursförbrukning.
Den vanligaste råvarukällan till återvunnen polyester är gamla uttjänta PET-flaskor.

Renata Chlumska är äventyrerskan som tagit sig till toppen av Mount Everest, paddlat kajak över Nordamerika och nu har siktet inställt på rymden. Men trots att hon har upplevt extrema strapatser så älskar Renata sina vardagsäventyr. Och det är hennes samlade erfarenheter från det extrema till det vardagliga som resulterat i áhkká by Renata, en kollektion framtagen för att klara av en äventyrlig vardag.

Produkten är impregnerad med Rudolf Bionic Finish Eco, en vattenavvisande behandling som är mer miljövänlig och fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC). Vilket gör att du kan behöva återaktivera impregneringen om vattnet på ytan slutar pärla sig. Detta gör du genom att tillsätta värme på låg temperatur genom t.ex. strykning eller torktumling. Vid behov kan även impregneringspreparat behövas.

  • Passform: Regular
  • Funktion: Vattentätt
  • Yttertyg: 100% Polyester
  • Tvättråd: Maskintvätt 40°

Artikelnummer: 7004961-01-34

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer