Att skapa mellanrum. Låta vardagen rinna över i utrymmet som våren erbjuder – nya rum, nya tankar och idéer som får slå rot och gro. Det är nog vad vi behöver just nu. Så vi bjöd in Krickelin till ett samtal om mellanrummen – om våren. Här får orangeriet, uterummet och balkongen bli en förlängning av våra hem, en övergång mellan vinter och sommar. Och visst känns det nu? Det är inte mer än ett svagt pirr. Nu brister knopparna.

Stol Toscana med dyna 2449 SEK Matbord Tocci 90x180 cm 5599 SEK Stol Bell 2-pack 3199 SEK

Att så små frön är som att skapa sina egna vårtecken. Och det där att skapa för hand, det gör något med hur vi uppfattar vår omgivning. Det ger mervärde, inte bara till just det, utan allt.

KRICKELIN

* Kampanjpris gäller t.o.m. 26/4.

EXTEND YOUR HOME – 20% RABATT* PÅ UTEMÖBLER INKL. NÄSTAN ALLA VARUMÄRKEN

Spring seeds

Nu kan du beställa hem dina favoritfröer från oss. Skapa dina egna små vårtecken och låt säsongen sakta leta sig in i hemmet!

Trädgårdshandskar S Conran 429 SEK

In the garden with Krickelin | Treat your product – treat yourself

Krickelin

Krickelin, eller Kristin Lagerqvist som hon egentligen heter, är bloggare, föreläsare och entreprenör. Vi bjöd in henne till en dag i ett orangeri, där vi planterade och pratade om våren, planer för sommarens lediga dagar och trädgård. Vill du se mer av Krickelin – besök hennes Instagram-profil @krickelin.
Gummistövel 3/4-modell med snörning 1775 SEK

De säger ju att det gör ont när knoppar brister. Och även om det finns mycket sanning i det, så bor det också något väldigt vackert, något väldigt hoppfullt, där.

KRICKELIN
Gardening

Att så sina egna frön är ett svårslaget sätt att följa vårens ankomst på. Att se dem växa och gro i takt med att värmen och ljuset kommer är som att skapa sina egna små vårtecken. När frostnätterna försvunnit och planteringen är redo att flyttas ut – låt plantorna acklimatisera sig! Sätt ut dem korta stunder i början och låt dem på så sätt avhärdas. Skydda gärna plantorna med en fiberduk de första hela dygnen. Därefter kan de planteras ut i rabatter, urnor och köksland.

Seeds and supplies

  • House of Flowers Trädgårdshandskar S Conran

    429 SEK

To treat your surroundings and fill them with value. It’s nothing major, but it’s a change of perspectives.

Soffbord Bistolia Ø 60 cm
Soffbord Bistolia Ø 60 cm 2399 SEK
Matbord Tocci 90x180 cm 5599 SEK
Taklampa Karen 50 cm
Taklampa Karen 50 cm 2999 SEK

View all products

  • Ellos Home Stol Toscana med dyna

    2 449 SEK
    Ursprungligt pris 3 499 SEK
  • Ellos Home Sittkudde Tilde

    149 SEK 199 SEK
  • Ellos Home Solsäng Pamelie

    5 599 SEK 6 999 SEK
  • Ellos Home Kuddfodral Lois

    209 SEK 299 SEK

    +2 färger

Stol Toscana med dyna
Stol Toscana med dyna 2449 SEK
Matbord Tocci 90x180 cm 5599 SEK

Det kan vara svårt att hitta sina mellanrum i vardagen. Emellanåt får man nog se till att skapa dem själv. Det är det fina med den här kampanjen, att den uppmuntrar till just det.

KRICKELIN
Sittdyna Brianna 187 SEK
Chamaerops Palm 599 SEK