Någonting har förändrats. En skiftning i luften, en nyans av höst. Plötsligt är tillvaron svalare och när löven skiftar färg har en ny rutin lagt sig till rätta i vardagen. Här får allt det där som vi tror definierar oss falla till marken och glömmas bort. Kvar vilar det vi verkligen är, vill och kan – ett mellanrum i vardagen.

Den här kampanjen handlar om allt det där som borde vara enkelt. Vi har kapslat in den, enkelheten, i varje söm och varje fiber och skapat en säsongsöverskridande kollektion som varar långt efter att det som varit trillat förbi. Så låt tillvaron svalka, låt löven skifta färg. Och den där förändringen? Låt oss välkomna den.

Här får allt det där som vi tror definierar oss falla till marken och glömmas bort. Det enda som är kvar är det vi verkligen är, vill och kan.

Plus Collection

Med stort fokus på passform togs vårt koncept PLUS collections fram. Plaggen är noga kurerade för att passa olika typer av kroppar utan att kompromissa med bekvämlighet eller modegrad.

    Coming soon Dress Clara Hoodie Beige, Dress Clara Black

    Vi har skapat en säsongsöverskridande kollektion med fokus på enkelhet. Så låt höstens svalkande tillvaro ersätta det som varit, och låt löven sakta skifta färg.

    New in