Made by women

Made by Women är en plattform skapad av kvinnor, för kvinnor. Vi vill lyfta autentiska, ärliga berättelser och ge plats åt kvinnors röster. Här kan ni ta del av Loreens historia. Loreen är sångare, låtskrivare och artist. Hon är en kvinnas röst – för alla kvinnors skull.

Vi får ofta höra att vi inte duger, att vi inte räcker till. Bara för att man påstår det om oss, betyder inte det att det är sant. Vi måste börja leva våra egna sanningar.

Kan vi styra över vad vi ser hos oss själva? Vad vi ser när vi stirrar in i spegeln tidigt på morgonen? Loreen hörde skolsjuksköterskan säga åt en annan elev att försöka göra just det. ”Nästa gång du ser dig i spegeln”, sa skolsköterskan, ”tala om för dig själv att du är vacker. Sedan gör du så, igen och igen, tills du tror på det”. Kanske är det så, att de ord vi hör bestämmer hur vi uppfattar oss själva. För efter den där dagen gick Loreen hem, ställde sig framför spegeln och berättade, för första gången, att hon var vacker. Hon berättade det för sig själv, och över tid litade hon på vad spegelbilden sa. Till slut älskade hon det hon såg. Vi kan skapa våra egna sanningar, och vi kan leva dem fullt ut. Att göra det, leva våra egna sanningar, är nyckeln till allt.Manus Scripts of Michaela Hamilton.

Made by women

Säg vem du är. Berätta för dig själv, berätta för alla andra. Till slut kommer vi tro dig.

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.

Made by Women

Varje kvinna har en historia att berätta. Något eget och unikt, som i sin oretuscherade form når det som är vackert. Vi har skapat en plattform för att lyfta några sådana berättelser, okonstlade och ärliga, eftersom det är i dem vi kan finna något att känna igen oss i. Det är genom igenkänning vi lär oss – om oss själva och varandra. Vi låter olika kvinnors röster höras, för alla kvinnors skull.