#In collaboration with Sofia Ruutu

Vi tar med jämna mellanrum in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Tillsammans med oss på Ellos har Sofia Ruutu designat en unik pläd i högkvalitativ ull, en vacker detalj för hemmet som gör myset oemotståndligt inbjudande. Se mer av Sofia Ruutus design och inspireras!

Sofia Ruutu     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Sofia Ruutu

Sofia Ruutu är en finsk influencer och bloggare som på sina kanaler inspirerar inom mode, inredning och skönhet. I samarbete med oss på Ellos har hon tagit fram en pläd som med sitt uttryck för tankarna till skandinavisk svalhet och minimalism. Med extra mjuk ull av högsta kvalitet blir pläden som en varm omfamning, perfekt inför de kyliga dagar som väntar runt hörnet.

Pläden är tillverkad av Klippan Yllefabrik, som använder lammull av högsta kvalitet. Med den mjuka ullen ger pläden den där extra sammetslena och varma känslan, precis vad vi längtar efter när temperaturen utomhus sjunker.

Ullpläd Tyyni
Ullpläd Tyyni 999 SEK
Ullpläd Tyyni
Ullpläd Tyyni 999 SEK

Jag lever för mysiga hemmakvällar och därför är det så viktigt att skapa en inbjudande hemmamiljö för min familj. Tyyni betyder lugn på finska och det ville jag att den mjuka och varma filten med rofyllt vågmönster skulle spegla.

Can’t get enough?

Om du inte kan få nog av Sofia Ruutus kollektion rekommenderar vi att du spanar in dessa produkter. Hos oss hittar du alltid säsongens hetaste trender och nyheter.
Made by women