Vi tar med jämna mellanrum in inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Nu har Marie Olsson Nylander gjort ännu ett samarbete med oss på Ellos och denna gång står bädden i fokus. Rulla ihop madrassen och ge dig ut i trädgården, bädda vackert inför gäster som kommer på besök, sätt färg på sovrummet med den blommande sänggaveln. Med nytänkande mönster- och färgkombinationer inspirerar den här kollektionen till att ta steget ut, och våga göra något annorlunda. Som att flytta till ett rosa hus på Sicilien till exempel. Vad är din dröm?#In collaboration with Marie Olsson Nylander

Vira in dig i kimonon, bär med ett fluffigt täcke ut och låt luften leta sig in och förbi balkongdörrarna. Ett glas färskpressad apelsinjuice i handen, sitt mjukt på den soliga madrassen och vila en stund från världen. Och är det inte detta som är det speciella med det vi kallar ett hem? Ett ställe att samla ihop vänner och familj för fest, men också en plats att fylla med det du älskar och att kunna ta de där stunderna för dig själv.

Made by Marie:

Marie Olsson Nylander arbetar som inredare och stylist och driver Instagram-kontot @marieolssonnylander med över 137 tusen följare. Nu har hon återigen gjort ett designsamarbete med Ellos, där hennes kärlek till färg, mönster och retro fungerat som inspiration. Slutresultatet? En underbar kollektion som vi egentligen vill ta med oss överallt.

Marie Olsson Nylander     |     #weadorebedding     |     #eweadorespring     |     #weadoremarie    

Jag hoppas kollektionen kommer att användas mycket och gärna – i vardagen, sommarstugan, i bilen, på stranden och på utflykten – allra mest vill jag att det ska vara som en gåva till dig själv.

Sängkläder att åldras med, som passar in i alla typer av hem - ljusa, bullriga och stökiga, strama eller mystiska.

Mina älsklingsmaterial och färger i en mix – så himla kul att få göra allt detta vackra!”


#WeAdoreHannes

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har sett 0 av 1 produkter

Can’t get enough?

Om du inte kan få nog av Maries kollektion rekommenderar vi att du spanar in dessa produkter. Hos oss hittar du alltid säsongens hetaste trender och nyheter.