Vi tar med jämna mellanrum in inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Linda-Marie har, tillsammans med oss på Ellos, tagit fram en kollektion occasion-klänningar, skor och örhängen för sommarens alla högtider. Som bonus finns även en fluga att matcha in alla kostymbärare med. Den här kollektionen är en hyllning till kärleken, till kroppen och till alla stunder värda att fira.

Klänning Sanna
Klänning Sanna 479 SEK
We adore dresses - for every bridesmaid

Ska du på bröllop eller kanske ett stort midsommarfirande i sommar? Letar du efter den perfekta klänningen? Linda-Marie Nilsson saves the day med sin kollektion i designsamarbete med oss på Ellos. Kollektionen går från storlek 34/36 till 58/60 – här finns något för de allra flesta.

Maxiklänning Evelina 599 SEK 799 SEK

Maxiklänning Evelina 599 SEK 799 SEK

Maxiklänning Alexandra 674 SEK 899 SEK

Made by Linda-Marie

Linda-Marie Nilsson är en kroppspositiv influencer och författare med över 130 tusen följare på Instagram. Eftersom hon själv ska gifta sig i sommar är det här en kollektion som tagits fram med just bröllop som inspiration. Fira livet och kärleken med en klänning!

  • Ellos Collection Klänning Sanna

    479 SEK
    Ursprungligt pris 799 SEK
  • Ellos Collection Maxiklänning Alexandra

    674 SEK 899 SEK
  • Ellos Collection Spetsklänning Frida-Linn

    374 SEK 499 SEK
  • Ellos Collection Spetsklänning Frida-Linn

    374 SEK 499 SEK
Klänning Jamie
Klänning Jamie 329 SEK
Klänning Jamie 329 SEK

Inspirationen bakom min kollektion är egentligen bara ett enda ord: Kärlek. Jag vill att varje plagg, smycke och sko ska få det att pirra i bröstet av kärlek. Att de kan ge dig, du som ska på fest eller bröllop – som gäst eller brudtärna, lite extra mod att våga. Våga ta plats, dansa som om ingen ser på och våga känna dig som den vackraste i hela världen. Jag är extra stolt och glad över att klänningarna släpps i Ellos ALLA storlekar – från 34/36 till 58/60. För vi förtjänar alla att få skina.

Det känns fortfarande helt overkligt att jag snart ska få gifta mig med mitt livs kärlek, så pirrigt samtidigt som jag känner mig så lugn i kroppen. Vi har varit väldigt lika i hur vi vill ha festen och vigseln redan från dag ett och det känns som att alla delar börjar falla på plats för vårt drömbröllop. Vi vill ha det både vackert, men också väldigt roligt med mycket humor och överraskningar! Dessutom kommer mina tärnor att bära varsin vacker klänning från min egen kollektion och jag längtar så efter att få se dem på mina bästa vänner.

Spetsklänning Frida-Linn
Spetsklänning Frida-Linn 374 SEK
Klänning Melinda
Klänning Melinda 524 SEK

Kollektionen betyder otroligt mycket för mig. I hela mitt liv har jag drömt om att få vara med, att få vara välkommen och räknas. Väntat på att få se någon som ser ut som jag i annonserna, i reklamerna, i kläder som passar min kropp. Att för tredje året i rad få stå här, med alla mina valkar, gropar och allt det där som aldrig var välkommet någonstans förut, med min tredje kollektion som jag både designat och själv är modell för är så stort. Och det känns så fint att den som jag väntade på att få se i hela mitt liv var… Mig själv.


#weadorelinda-marie

Linda-Marie Nilsson     |     #weadoredresses     |     #weadoreblouses     |     #weadorefrida    

Shop the collaboration

Ellos Collection Spetsklänning Frida-Linn

374 SEK 499 SEK

+1 färg

Ellos Collection Klänning Melinda

524 SEK 699 SEK

Ellos Collection Maxiklänning Alexandra

674 SEK 899 SEK

Ellos Collection Spetsklänning Frida-Linn

374 SEK 499 SEK

+1 färg

Ellos Collection Maxiklänning Evelina

599 SEK 799 SEK

+1 färg

Ellos Collection Maxiklänning Evelina

599 SEK 799 SEK

+1 färg

Ellos Collection Örhängen Linda-Marie

206 SEK 229 SEK

Ellos Shoes Sandaletter Zezze Lace

499 SEK

Ellos Collection Klänning Sanna

479 SEK
Ursprungligt pris 799 SEK

Ellos Collection Klänning Jamie

329 SEK
Ursprungligt pris 549 SEK

+1 färg

Ellos Shoes Sandaletter Clara

299 SEK
Ursprungligt pris 499 SEK

Ellos Collection Klänning Jamie

275 SEK
Ursprungligt pris 549 SEK

+1 färg

Du har sett 12 av 12 produkter

Can’t get enough?

Om du inte kan få nog av Linda-Maries kollektion rekommenderar vi att du spanar in dessa produkter. Hos oss hittar du alltid säsongens hetaste trender och nyheter.