#In collaboration with Signe Bay

Som en del av vårt Made by Women-initiativ tar vi med jämna mellanrum in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Tillsammans med oss på Ellos har Johanna Toftby tagit fram en kollektion klänningar som alla går i vinterns tecken. Feminina linjer varvas med stilrena snitt och bjuder in till en säsong fylld av kravlös enkelhet.

Made by Johanna Toftby     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Signe Bay

Johanna Toftby är bloggare, entreprenör, influencer och författare till två böcker – ”30 om dagen: en livsresa” och ”Middag hos mig”. Tillsammans med oss på Ellos har Johanna tagit fram fem klänningar som alla andas vintrig romantik.

Jag inspireras av färger och har ett kartotek med bilder på vackra färgkombinationer som jag hittar. Det kan vara ett plagg, ett nagellack eller en växt i en viss nyans. Därför föll det sig ganska naturligt för mig att skapa en kollektion med mycket färg och mönster. Jag vill att min kollektion förmedlar mycket lekfullhet samtidigt som den uppmuntrar till att våga ta ut svängarna.
Made by women

Shop the collaboration

Ellos Collection - Paljettklänning Sandy

Ellos Collection Paljettklänning Sandy

419 SEK 599 SEK −30%
Ellos Collection - Maxiklänning Kristin

Ellos Collection Maxiklänning Kristin

489 SEK 699 SEK −30%
Ellos Collection - Klänning Monica

Ellos Collection Klänning Monica

699 SEK

Du har sett 3 av 3 produkter