#In collaboration with Frida Kummerfeldt

Vi tar med jämna mellanrum in inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Allas vår Frida Kummerfeldt har, tillsammans med oss på Ellos, tagit fram en kollektion klänningar, blusar och ett par byxor för sommarens härliga tillställningar. Fira in ljusa kvällar och långa nätter i statement-färger, smockade midjor och feminina former. Investera i de perfekta, vita kostymbyxorna och en blus att leva i länge – utforska hela samarbetet här!

Maxiklänning Estrid
Maxiklänning Estrid 599 SEK
 • Ellos Collection - Blus Karla

  Ellos Collection Blus Karla

  399 SEK
 • Ellos Collection - Blus Viola

  Ellos Collection Blus Viola

  499 SEK
 • Ellos Collection - Maxiklänning Estrid

  Ellos Collection Maxiklänning Estrid

  599 SEK 799 SEK −25%
 • Ellos Collection - Byxor Sabine

  Ellos Collection Byxor Sabine

  599 SEK

Klänning Frida 524 SEK

Made by Frida

Frida Kummerfeldt är en svensk influencer och content creator med över 22 tusen följare på Instagram. I hennes kanaler inspirerar hon sina följare med mode, stylingtips och kroppspositivism. Tillsammans med oss på Ellos har hon nu designat sin första kollektion – en fantastisk kombination av färger, mönster och feminina former. Hitta sommarens favoriter här!

Klänning Frida
Klänning Frida 524 SEK

Den här kollektionen är en revansch för alla oss modeintresserade kvinnor som känt att våra kroppar varit fel. Våra kroppar var aldrig fel. Jag ville ta fram otroliga modeplagg i varierande storlekar gjorda för många typer av kroppar. För alla förtjänar att stråla och känna sig vackra – inifrån och ut.

Blus Paula
Blus Paula 499 SEK
Byxor Sabine
Byxor Sabine 599 SEK

För mig var det viktigt att skapa en modemodig kollektion med plagg som utmanar oss att våga synas, visa upp oss och äga våra ljuvliga kroppar. Färgstarkt eller helvitt, tight och med cut-outs – modedetaljer som många tidigare inte vågat bära. Men nu är tiden här!

Blus Viola
Blus Viola 499 SEK
Blus Karla
Blus Karla 399 SEK

Mitt favoritplagg är den mönstrade statementklänningen döpt till Estrid, efter min dotter. Mitt livs sol som inspirerar mig varje dag. Jag vill visa henne ett kroppspositivt föräldraskap och skapa en ny generation flickor som inte vet vad kroppshat ens är för något. Den här klänningen kommer jag bära till vårens och sommarens alla fester, bröllop och ja, alla dagar jag helt enkelt vill vara FAB!

Maxiklänning Estrid
Maxiklänning Estrid 599 SEK

Det är med tårar i ögonen jag presenterar denna kollektion. Den är gjord för dig. För att du ska få stå framför spegeln och känna att du är kvinnan du så länge drömt om att vara. Trött på att gömma dig! Det är din tid nu!


#weadorefrida

Frida Kummerfeldt     |     #weadoredresses     |     #weadoreblouses     |     #weadorefrida    

Shop the collaboration

Ellos Collection - Maxiklänning Estrid

Ellos Collection Maxiklänning Estrid

599 SEK 799 SEK −25%
Ellos Collection - Blus Karla

Ellos Collection Blus Karla

399 SEK
Ellos Collection - Klänning Frida

Ellos Collection Klänning Frida

524 SEK 699 SEK −25%
Ellos Collection - Blus Viola

Ellos Collection Blus Viola

499 SEK
Ellos Collection - Byxor Sabine

Ellos Collection Byxor Sabine

599 SEK
Ellos Collection - Blus Paula

Ellos Collection Blus Paula

499 SEK

Du har sett 6 av 6 produkter

Can’t get enough?

Om du inte kan få nog av Fridas kollektion rekommenderar vi att du spanar in dessa produkter. Hos oss hittar du alltid säsongens hetaste trender och nyheter.