Vi blandar skandinavisk minimalism med japansk elegans och får japandi - en stil som kännetecknas av återhållsamhet och stramhet med få, utvalda detaljer. Det är nedtonat, avskalat och genomtänkt. I höst syns trenden främst i våra sovrum där den fridfulla stilen bjuder in till lugn och en god natts sömn. Vi bäddar med textiler som går i rosa, linnefärgat, vitt, mocca och brunt. Och inreder med material som rotting, bambu och ljust trä. Ljusa, typiskt skandinaviska toner möter mörkt trä och svarta siluetter som toppas med lampor i papp - en alldeles perfekt stilmix.

Sätt stilen med påslakan

  Det avskalat skandinaviska möter det eleganta japanska - inred med ljusa, mjuka färger, lägg till väl utvalda material och accenter i svart som får sticka ut.

  Sätt stilen med överkast

   Shoppa alla textilier

    Elisabeth Heier är den norska visual storyteller, fotograf och stylisten vars hem dagligen inspirerar cirka 110 000 följare på Instagram. Vi har bett Elisabeth välja sina favoriter till sovrummet. Inspireras av ett stylistproffs som vet hur man skapar stämning och sätter Japandi-stilen i ditt hem.

    Japansk och skandinavisk design har mycket gemensamt. Fokus på kvalitet, funktion och hållbara material. Jag älskar den varma och naturliga formen hos minimalismen och väljer att omge mig med få saker som skapar ljusa och luftiga rum. Möbler och saker som jag kan ha med mig i många år.

    ELISABETH

    Favourites by Elisabeth Heier