#Coming soon

BLACK FRIDAY 2020

Nedräkningen har börjat


Nedräkningen till den 27 november och årets Black Friday har börjat. Vi på Ellos smygstartar redan måndagen samma vecka med sänkta priser och fina erbjudanden. Den 23 november inleder vi vår Black Week.


Missa inget viktigt! Registrera dig nedan för att vara först med att ta del av alla våra erbjudanden under Black Week.


Registrera dig här


Signa up     |    Facebook     |    Instagram     |    SMS


Ellos och Black Friday

Fredagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving har länge varit startskottet för julen. Black Friday markerar på många sätt övergången från höstsäsongen med massor av bra priser på julklappar och juldekoration. Vi på Ellos vill göra julen så enkel och bekväm som möjligt för vår kund, vi vet att högtiden är kostsam både i tid och pengar. Därför väljer vi att veckan före Black Friday erbjuda dig sänkta priser på våra produkter samt tips och tricks för att underlätta alla julbestyr. Hela veckan fylls alltså med fantastiska erbjudanden i vår onlinebutik, och när dagen D – Black Friday – äntligen anländer pressar vi priserna ytterligare!

När är Black Friday?

I år infaller Black Friday den 27 november. Med start måndagen den 23 november fyller vi butiken med massor av fina erbjudanden. För att inte missa startskottet och bra priser kan du registrera dig för våra nyhetsutskick!

Förbered dig för Black Friday!

Trycket brukar vara högt under Black Friday och Black Week hos oss på Ellos. Se till så att du är först på bollen, och att du inte missar något viktigt, genom att registrera dig för våra nyhetsutskick! Vi uppdaterar dig om allt viktigt via våra nyhetsbrev, vår Facebook-sida, vår Instagram och våra SMS. Se till att registrera dig redan nu!Insåg du precis att det inte heter ”Black Fraid Day”?

”Black Fraid Day” är det många som knappar in i sökfältet när de letar information om det världsberömda shoppingfenomenet. Det verkar råda ett vedertaget, tyst missförstånd här i Norden kring vad Black Friday faktiskt heter. Så du kan vara lugn, du var inte den enda som trodde att det hette ”Black Fraid Day”! Men, för att klara upp detta en gång för alla, det heter alltså ”Black Friday”, eftersom det alltid infaller på fredagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving.