BLACK FRIDAY 2023
Registrera dig och få extra bra deals!
Extra bra deals under Black Week
Missa ingenting
Inspiration & produktförslag
Superdeals från 8 nov
Black Friday 2023 är snart här och vi på Ellos kan knappt bärga oss. Se till så att du inte missar något viktigt, registrera dig och var först med att ta del av alla våra erbjudanden under Black Week. Du som registrerar dig får dessutom extra bra deals!

Black Week innebär högt tryck hos oss på Ellos, så se till så att ingen annan klickar hem dina favoriter innan du fått chansen. Förbered dig inför Black Friday genom att hjärtmarkera dina favoriter och registrera dig för våra Black Week-utskick!

Black Week 2023 starts in:
Live nu!

Make a wish

Logga in och hjärtmarkera dina favoritprodukter för att spara dem till senare!

  • Ellos Collection Tröja Silla

    374 SEK 499 SEK
  • Ellos Collection Blus Rakel

    349 SEK
  • Ellos Collection Klänning Nicky

    699 SEK
  • Ellos Collection Kappa Tara

    749 SEK 999 SEK
  • Ellos Home Karmstol Jolina 2-pack

    1 999 SEK 2 499 SEK

    +2 färger

  • Ellos Home Soffbord Simple 150x40 cm

    2 799 SEK 3 499 SEK
  • Ellos Home Sidobord / sängbord Midmarin

    1 039 SEK 1 299 SEK
  • Ellos Home Bomullsmatta Sevilla

    839 SEK 1 199 SEK

Shop by category

Ellos och Black Friday

Fredagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving har länge varit startskottet för julen. Black Friday markerar på många sätt övergången från höstsäsongen med massor av bra priser på julklappar och juldekoration. Vi på Ellos vill göra julen så enkel och bekväm som möjligt för vår kund, vi vet att högtiden är kostsam både i tid och pengar. Därför väljer vi att veckan före Black Friday erbjuda dig sänkta priser på våra produkter samt tips och tricks för att underlätta alla julbestyr. Hela veckan fylls alltså med fantastiska erbjudanden i vår onlinebutik, och när dagen D – Black Friday – äntligen anländer pressar vi priserna ytterligare!

När är Black Friday?

Black Friday är den första fredagen efter Thanksgiving, som i sin tur alltid infaller på den fjärde torsdagen i november. År 2023 landar därför Black Friday på fredagen den 24 november, och inför det ser vi till att fylla upp butiken med massor av fina erbjudanden. För att inte missa startskottet och bra priser kan du registrera dig för våra nyhetsutskick!

Förbered dig för Black Friday!

Trycket brukar vara högt under Black Friday och Black Week hos oss på Ellos. Se till så att du är först på bollen, och att du inte missar något viktigt, genom att registrera dig för våra nyhetsutskick! Vi uppdaterar dig om allt viktigt via våra nyhetsbrev, vår Facebook-sida, vår Instagram och våra SMS. Se till att registrera dig redan nu!



Insåg du precis att det inte heter ”Black Fraid Day”?

”Black Fraid Day” är det många som knappar in i sökfältet när de letar information om det världsberömda shoppingfenomenet. Det verkar råda ett vedertaget, tyst missförstånd här i Norden kring vad Black Friday faktiskt heter. Så du kan vara lugn, du var inte den enda som trodde att det hette ”Black Fraid Day”! Men, för att klara upp detta en gång för alla, det heter alltså ”Black Friday”, eftersom det alltid infaller på fredagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving.