Gruset som knastrar längs med gången upp mot huset. Smaken av vinden, som för med sig rasslet från lövverken runt omkring. Svalkan från strandkanten som vilar i minnet under huden. Vår senaste kampanj, som är i samarbete med Elsa Billgren, handlar om våra sommarhus och smultronställen. I år inreder vi semestern med lugna färger, avkopplande vrår och naturnära gömställen. Nytt varvas med vintage och i detaljerna får det personliga – det unika – vila.
Korgar Balie, 2-p 2599 SEK
Veckbandslängd Emelie 2-pack
Veckbandslängd Emelie 2-pack 499 SEK

Inför semestern vill vi ta hand om sommarhuset, om våra smultronställen. Inred med retro-romantik och låt lugna färger, mjuka detaljer och naturnära inslag skapa en avkopplad atmosfär.

Stol Alor 2-pack 2799 SEK

Decorate the summerhouse

  • Ellos Home Golvkruka Agnes höjd 43 cm

    1 799 SEK
  • Ellos Home Veckbandslängd Emelie 2-pack

    499 SEK

Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Made By Elsa

Bloggaren, programledaren och författaren Elsa Billgren har som en del av kampanjen samlat in vintage-tyger, och lanserar nu noga utvalda dukar och servetter. Genom att värna om resurser som redan finns har Elsa fångat löften om en vilsam, bekväm sommar i retro-romantisk anda. Vi vill ta tillvara på vår omgivning och det vi redan har. Så följ med in i Elsas sommarhus på Gotland och få en försmak av sommaren.

Kopp/Skål Ally 99 SEK Glasburk, medium 269 SEK

Att textilierna skulle vara vintage var en självklarhet för mig från start. Det finns så många skatter där ute som så ofta förbises. Jag vill ta tillvara på dem, och uppmuntra andra till att göra detsamma.

ELSA BILLGREN
Kopp/Skål Ally 99 SEK

De här tygerna får liksom gå i arv. Det är så fint på något vis. Hur de får hitta in i nya hem nu, där andras historier utspelas. Jag kan inte låta bli att fantisera om alla frukostar, alla luncher. Ja, det är väl det vintage är. Historier.

ELSA BILLGREN

Vintage by Elsa

    #Equally Women

    Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

    Kuddfodral Candice i tvättat lin 125 SEK

    Mitt smultronställe är Gotland. För vi har vårt sommarhus där. Det karga landskapet som bryts av mot lummiga trädgårdar, den klara luften och havet runt hörnet. Där trivs jag.

    ELSA BILLGREN
    Veckbandslängd Emelie 2-pack
    Veckbandslängd Emelie 2-pack 499 SEK