Gruset som knastrar längs med gången upp mot huset. Smaken av vinden, som för med sig rasslet från lövverken runt omkring. Svalkan från strandkanten som vilar i minnet under huden. Vår senaste kampanj, som är i samarbete med Elsa Billgren, handlar om våra sommarhus och smultronställen. I år inreder vi semestern med lugna färger, avkopplande vrår och naturnära gömställen. Nytt varvas med vintage och i detaljerna får det personliga – det unika – vila.

Inför semestern vill vi ta hand om sommarhuset, om våra smultronställen. Inred med retro-romantik och låt lugna färger, mjuka detaljer och naturnära inslag skapa en avkopplad atmosfär.

Decorate the summerhouse

  Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

  Made By Elsa

  Bloggaren, programledaren och författaren Elsa Billgren har som en del av kampanjen samlat in vintage-tyger, och lanserar nu noga utvalda dukar och servetter. Genom att värna om resurser som redan finns har Elsa fångat löften om en vilsam, bekväm sommar i retro-romantisk anda. Vi vill ta tillvara på vår omgivning och det vi redan har. Så följ med in i Elsas sommarhus på Gotland och få en försmak av sommaren.

  Att textilierna skulle vara vintage var en självklarhet för mig från start. Det finns så många skatter där ute som så ofta förbises. Jag vill ta tillvara på dem, och uppmuntra andra till att göra detsamma.

  De här tygerna får liksom gå i arv. Det är så fint på något vis. Hur de får hitta in i nya hem nu, där andras historier utspelas. Jag kan inte låta bli att fantisera om alla frukostar, alla luncher. Ja, det är väl det vintage är. Historier.

  Vintage by Elsa

   #Equally Women

   Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

   Mitt smultronställe är Gotland. För vi har vårt sommarhus där. Det karga landskapet som bryts av mot lummiga trädgårdar, den klara luften och havet runt hörnet. Där trivs jag.