Modenyheter varje vecka! Shoppa Dam Herr Barn

Vinn julinredning till dig och din vän - värde 1500kr/person

1.Ta en skärmdump på din favoritprodukt (maxvärde 1.500 kr) från ellos hemavdelning: ”For you & your christmas home”.

2. Publicera bilden på ditt öppna Instagramkonto och tagga bilden #ellosxmashome samt @ellosofficial och @dinvänsanvändarkonto.

3. Motivera i inlägget varför du och din vän ska vinna. Följ @ellosofficial på Instagram.

Tävla här

Läs tävlingsvillkoren
Tävlingsvillkor Genom att delta i tävlingen accepteras följande villkor:

Tävlingen arrangeras av Ellos på Instagram och pågår t.o.m. 2014-11-02. Anställda på Ellos AB har ej rätt att deltaga i tävlingen.

Tävlingen innebär att den tävlande tar en skärmdump på sin favoritprodukt till ett maxvärde av 1500 kr från ellos hemavdelning: ”For you and your christmans home”. Skärmdumpen publiceras på den tävlandes egna öppna Instagramkonto och hashtaggas med #ellosxmashome samt @ellosofficial och @dinvänsanvändarkonto. Inlägget ska även innehålla en motivering om varför den tävlande vill vinna denna produkt till sig och sin vän. Den tävlande ansvarar själv för att det är okej med sin vän att bli intaggad i inlägget. Den tävlande ska även följa @ellosofficial på Instagram.

Vinnaren utses av en jury beståendes av representanter från Ellos. Vinnaren får två exemplar hemskickade av produkten, en till sig själv och en till vännen. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren presenteras på Ellosofficial Instagramkonto. Vinnaren måste på förfrågan av Ellos uppge fullständigt namn och adress för att få ut vinsten. Ellos ansvarar inte för borttagna, stötande eller kommentarer som ej tillhör tävlingen. Ellos ansvarar ej heller för tekniska problem hos tredje parten som medför att tävlingen inte kan hållas så som ovan beskrivet.
Jag har läst villkoren

Hem

(8039 träffar)
Hem
(8039 träffar)
Dessvärre är produkten slutsåld! Använd gärna vår sökfunktion eller leta i vår meny för att hitta en likvärdig produkt.