Sexleksaker från Womanizer

Womanizer är originalet – det första varumärket att skapa den revolutionerande tekniken som stimulerar klitoris med hjälp av lufttryck.

Den revolutionerande tekniken i Womanizer kallas Pleasure Air-teknologi och gör det möjligt för dig att stimulera klitoris utan direktkontakt. Womanizer omsluter din klitoris och använder lufttrycks-impulser som suger och stimulerar klitoris. Med Womanizer får du orgasmer som fram tills nu har varit svårt att uppnå på samma sätt, så tätt inpå varandra och så kraftfulla. Många kvinnor får en helt ny slags orgasm tack vare den intensiva stimulationen, det är inte ovanligt att orgasmerna når en helt ny nivå, håller längre och kommer snabbare. Med Womanizer är multipla orgasmer alltid nära till hands.

Modellen Womanizer Duo har den perfekta kombinationen av klitoris- och G-punktsstimulering. Duo är för dig som letar efter något utöver det vanliga.

Womanizer™ Duo stimulerar dig på två olika sätt samtidigt: Med varsamma luftpulseringar omsluter den och stimulerar din klitoris medan vibrationerna i staven masserar din G-punkt. Detta ger dig en ny sorts njutning som du aldrig känt förut.
Klitorisstimulatorn har Smart Silence™-teknologi vilket innebär att Womanizer Duo bara sätts i gång när den kommer i kontakt med din hud. Fram till dess är den i standby-läge.

Hitta din perfekta stimulering - även om det betyder olika stimulans varje gång. Både klitorisstimulatorn och vibratorn i Duo har 12 olika nivåer – allt från försiktiga kittlingar till vilda och intensiva simulationer. Och inte nog med det, den kraftfulla vibratorn har även 10 olika stimuleringsmönster. Denna mångfald på njutning gör Duo till din optimala njutningsprodukt.

Specifikationer:
- Pleasure Air™ teknologi I 12 nivåer
- Vibrator i 12 olika nivåer samt 10 olika vibrationsmönster
- Smart Silence™
- Standby läge
- Uppladdningsbar med magnetisk laddning via USB
- Extra stimulations-munstycke
- Förvaringspåse
- Användarmanual i 11 olika språk
- Vattensäker (IPX7)
- Produkt dimensioner: 88 mm x 203 mm x 58 mm
- Material: ABS överdragen med kroppssäker silikon
- Körtid: 120 min
- Laddningstid: 120 min
- Garanti: 2 år

Artikelnummer: 1654723

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension