Balsam från Wella Professionals SP

Lyxig leave in-behandling med utvalda oljor och aminosyror som stärker hårstrukturen från insidan. Tränger in i håret för att bygga upp och stärka keratinet. Stärker svagt hår. För alla hårtyper.

Fördelar:
Gör håret mjukt och skyddar mot stylingens skadliga effekter.

Ingredienser: Arganolja, mandelolja och jojobaolja.

Användning: Spraya 1-2 pumptryck i nytvättat, handdukstorkat hår.

Lightweight Transform Techologies inom Wella System Professionals LuxeOil-kollektionen är vetenskapligt framtagna för att skydda keratinet i håret och omvandla texturen utan att tynga ner håret. De små, vårdande molekylerna tränger in i hårstråna och förseglar fukten samt binder keratinet. Oljan och de vårdande ingredienserna bildar en skyddande hinna runt varje hårstrå och skyddar mot skada samt återuppbygger varje hårstrå. En effektiv trio av lyxiga oljor som är vetenskapligt framtagna för denna serie premiumhårprodukter. Resultatet är en omedelbar skönhetsupplevelse med ett lyxigt hår som resultat.

Wellas SP-produkter är skräddarsydda efter dina specifika hår- och hårbottensbehov. För att kunna garantera att behandlingsresultaten verkligen blir personliga och effektiva kan du välja att kombinera olika produkter från SP-serien:

Steg 1: schampo och balsam
Steg 2: liquid hair/serum
Steg 3: leave in-produkter

Artikelnummer: 1588448

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer