Weleda Oat Replenishing Conditioner 200ml

129 SEK Betyg 0 av 5 ( 0 )

Oat Replenishing Conditioner 200ml

Få antal kvar,  leverans 2-4 vardagar – Färg: 200 ml eko

Balsam från Weleda

Balsam med ekologisk jojoba- och kokosnötsolja samt extrakt från ekologisk havre och vit malva. Slätar ut hårets yta, tillför fukt och återställer hårets naturliga spänst. Havre har stärkande och uppbyggande egenskaper. Havre är rik på kiselsyra som gör växten närande. Mild och blommig doft av bland annat mimosa i kombination med söta tonkabönor. Sädesslag är vitala och har mycket gemensamt med håret, därför har de en uppbyggande, näringsberikande och skyddande effekt på hår och hårbotten.

- Ger håret mer glans, slätar ut och vårdar.
- Skyddar mot slitage.
- Verkningstid 1 3 minuter.

Skölj ur snabbt. För mycket vatten tvättar bort resultatet av produkten.

Om man byter från traditionell till naturlig hårvård genomgår håret och hårbotten en radikal förändring. Traditionell hårvård gör att håret verkar hälsosamt och glänsande på grund av silikonerna i produkterna, som kan dölja de skadade delarna. Byter man till naturlig hårvård sköljs dessa silikoner gradvis ut, och håret kan se glanslöst ut till en början. Inom några veckor återgår dock håret till sitt naturligt hälsosamma skick och ser vackert ut på ett helt naturligt sätt.

Innehåll:
Vatten, kokostensider, sockertensider, havretensider, alkohol, glycerin, xanthangummi (från majs), eteriska oljor, kokosfettsyror, balsam (från sockerrör), havreextrakt, jojobaolja, salviaextrakt, mjölksyra, hydrolys av vete.

Artikelnummer: 1013966

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer