Hörlurar & headset från Vonmählen

Wireless Concert One är Von Mählens Bluetooth-hörlurar

Dessa premiumhörlurar erbjuder dig trådlös frihet i kombination med en uppslukande lyssningsupplevelse. Njut av upp till 21 timmars fylligt Signature-ljud. Den inbyggda mikrofonen ser till att din röst är lika tydlig som ljudet av varje ton.

21 TIMMARS MUSIKUPPLEVELSER
Med bara 2 timmars laddningstid ger Wireless Concert One dig över 21 timmars aktiv musikupplevelse och upp till 840 timmars standby-tid.

FLEXIBLA ÖRONKÅPOR
De 180° roterbara och 90° vikbara öronkopparna och öronkuddarna med formminne ser till att Wireless Concert One anpassar sig perfekt till ditt huvud.

UTMÄRKTA MATERIAL
De robusta materialen aluminium och finaste äkta läder imponerar med sin tidlösa elegans och garanterar en behaglig komfort även efter långvarig användning.

INSPIRERAD AV ELBE PHILHARMONIC HALL
Utmärkande ljud och hisnande design. Vad kan vara mer inspirerande för Wireless Concert One än Hamburgs nya landmärke, Elbe Philharmonic Hall. Fördjupa dig i den rena och autentiska ljudvärlden hos Wireless Concert One och låt dig inspireras av den tidlösa och eleganta designen.

SIGNATURE SOUND
Det omisskännliga Signature Sound, som drivs av idén att förena den auditiva kraften från alla världens stora musikscener, har utvecklats i månader tillsammans med ett team av akustiska ingenjörer. Det lyfter fram varje nyans i sin fullständiga mångfald. Blandningen av fyllig bas, tydligt mellanregister och exakt diskant i Wireless Concert One levereras till dig i stereo genom ljud av studiokvalitet som ger en lyssningsupplevelse i världsklass till varje låt.

KOMFORT SOM HÅLLER I LÄNGDEN
Med de här bekväma och praktiska on-ear-hörlurarna kan du njuta av din favoritmusik hela dagen. On-ear-kuddarna kan vridas 180 grader för att passa perfekt till ditt huvud och garantera en hög bärkomfort.

INTUITIV HANTERING
Använd de multifunktionella knapparna på höger öronmussla för att justera volymen, byta låt eller svara på samtal - utan att du behöver röra telefonen.

• Trådlös musikuppspelning
• Kompatibel med alla Bluetooth-aktiverade enheter
• 21 timmars oavbruten musikupplevelse
• Inkl. resväska, aux-kabel och 2x Cable Twisters
• 90° roterbara öronkuddar


Höjd: 19 cm
Vikt: 280g
apt-X 4.2 Bluetooth (A2DP/AVRCP/HSP/HFP)
40 mm driver
Valfritt 3,5 mm Aux
Impedans 32 Ω
Ljudtrycksnivå 103 ± 3 dB

  • Garanti: Garanti 2 år. Spara följesedeln.

Artikelnummer: 1670509

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension