Mobiltillbehör från Vonmählen

Backflip® Signature är Von Mählens ultrasmala telefongrepp som alltid håller telefonen säkert i handen

Tack vare den intuitiva och multifunktionella designen passar Backflip® Signature för både vänster- och högerhänta användare och har även en praktisk kickstand-funktion för att bekvämt kunna titta på videor eller filmer. Det separata medföljande fästet för vertikala ytor, den magnetiska Dot, gör att du kan placera telefonen där du behöver den.

ULTRAPLATT DESIGN
Backflip® Signature är världens tunnaste telefongrepp. Med en tjocklek på bara 5 mm och en vikt på bara 9 gram får din smartphone ändå plats i fickan utan problem.

2 I 1 TELEFONGREPP
Med Backflip® Signature kan du inte bara få ett säkert grepp om din smartphone utan även dra nytta av stativfunktionen som gör att du enkelt kan placera din telefon var som helst.

INTUITIV ANVÄNDNING
Backflip® Signature är redo att användas i ett enda steg. Telefongreppet är enkelt att fästa på din smartphone och kan tas bort när som helst utan att lämna några spår.

INDUKTIV LADDNING
Backflip® kan enkelt tas bort på några sekunder - så att du enkelt kan ladda din smartphone trådlöst, utan problem!

UNIVERSELLT KOMPATIBEL MED ALLA SMARTTELEFONER
Tack vare den starka 3M-klisterremsan fäster Backflip® Signature på baksidan av alla smarttelefoner eller telefonfodral, även de som är gjorda av glas eller silikon.

PERFEKT VARDAGSHJÄLPARE
Den perfekta följeslagaren för varje ögonblick: För att ta de bästa selfies när du reser, skicka ett snabbt meddelande när du shoppar eller ringa ett handsfree-samtal i bilen tack vare "Dot". Backflip® Signature garanterar ett säkert grepp om telefonen hela tiden, både i handen och på vertikala ytor.

ANVÄNDBAR STATIVFUNKTION
Oavsett om du bara vill titta på en cool video eller bild, eller om du behöver titta på en viktig presentation eller ringa ett videosamtal, kan du med den smarta stativfunktionen ställa upp telefonen snabbt och bekvämt i alla situationer.

FÄSTER UTAN RESTER
Användningen av den högkvalitativa 3M-märkta självhäftande remsan garanterar ett pålitligt och restfritt fäste för telefongreppet på din smartphone.

• Ultraplatt design (5 mm)
• Lämplig för både vänster- och högerhänta användare
• Integrerad kickstand-funktion
• Levereras med ett magnetiskt Dot-fäste
• Kan enkelt tas bort utan att lämna några rester
• L 40 mm x W 40 mm x H 5 mm

Artikelnummer: 1670522

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension