Mobiltillbehör från Vonmählen

Backbone är Von Mählens bekväma telefongrepp som alltid håller telefonen säkert i handen

Tack vare sin eleganta design är Backbone kompatibel med alla smartphones och håller till och med fast på ytor som glas eller aluminium. Det flexibla silikonet är perfekt dimensionerat för ditt finger och ger dig den högsta nivån av säkerhet och komfort.

ALLTID TRYGG I DIN HAND
Oavsett om du pratar i telefon, sms:ar eller tar selfies - med Backbone har du alltid din smartphone säkert och bekvämt under kontroll.

ULTRAPLATT DESIGN
Backbone har en minimalistisk och ultraplatt design. Med en höjd på bara 5 mm blir telefongreppet ett kompakt vardagsverktyg som passar perfekt till din smartphone.

De slitstarka materialen ABS och silikon är särskilt hållbara och ger telefongreppet ett högkvalitativt livsstilsutseende.

UNIVERSELL FÖR ALLA smarttelefoner
Oavsett om det gäller superglatta glasytor, plasthöljen eller ojämna aluminiumytor - Backbone kan användas universellt med alla smartphones och fodral.

AVLÄGSNA UTAN RESTER
Backbone fäster stadigt och säkert på din smartphone tack vare de välkända 3M-klisterremsorna. Det är bara att ta bort skyddsfilmen och fästa telefongreppet på din telefon. Vid behov kan Backbone avlägsnas utan att lämna några rester.

• Bekvämt grepp tack vare flexibel silikon
• Ultraplatt design (5 mm)
• Inkl. nanofoil för bra grepp på alla ytor
• Kan lätt tas bort utan att lämna några rester
• Använder lim av märket 3M

L86 mm x W20 mm x H5 mm

Artikelnummer: 1670532

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension