Spel från Ubisoft

För alla er som älskar att dansa kommer här årets Just Dance till Nintendo Wii! Vrid upp volymen och dansa till 40 nya hits av världsartister!

Helt nytt barnläge som får de yngsta spelarna att ha ännu roligare i spelet. Åtta nya koreografier har skapats med hjälp av barnutvecklingsexperter för att uppmuntra nyttig rörelse. Tack vare skräddarsytt gränssnitt, poängsättning och unika karaktärer kan barn uppleva spelet helt själva med positiv och stödjande respons.

Nytt gränssnitt som gör det superenkelt att söka i spelet, så på bara några klick är du igång med dansen! Du kan även välja träningsläge och skapa egna träningspass med favoritlåtarna.

Spela online och gå med den största onlinefesten World Dance Floor är du kan tävla mot spelare från hela världen och visa upp dina dansmoves. World Dance Floor är i den här versionen omarbetad och erbjuder fler utmaningar i samarbets- eller tävlingslägena.

En 3-månaders provversion medföljer varje exemplar av Just Dance 2018 med Dance Unlimited1, en prenumerationstjänst för streamad dans on-demand där du får tillgång till över 300 hela året om.

Rekommenderad ålder: Från 3 år.

Artikelnummer: 1510300

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Delbetalning

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.