Massage & värme från Terraillon

Elektrisk muskelstimulering EMS är en icke-invasiv muskelövning och muskeltoningsteknik som är ett mycket användbart komplement till din träningsrutin. EMS-maskinen fungerar genom att upprepade gånger applicera en justerbar intensitet och stimuleringsfrekvens med sammandragnings- och avslappningsintervall.
Transkutan elektrisk nervstimulering (TENS) är en teknik som kliniskt har visat sig vara en säker och effektiv lösning för att lindra smärta, även långvarig. Den angriper smärtan vid sin källa genom att skicka impulser till nervändarna, vilket underlättar smärtan genom att blockera signalerna som skickas till hjärnan.
Massagetekniken gör det möjligt att imitera manuell massage för att slappna av musklerna så mycket som möjligt. Denna funktion är idealisk för användning efter arbete eller träning för att slappna av muskler och minska spänningen.

Easy Care är kompatibel med 3 elektroder (multifunktionella, axlar/livmoderhals och magmuskler) för att lindra din smärta, även den kronisk smärtan. Dessa 3 elektroder säljs individuellt.
Tack vare sin trådlösa och kompakta design kan du ta med dig Easy Care överallt.

- 3-i-1-multifunktion
- Elektrisk muskelstimulering (EMS)
- Transkutan elektrisk nervstimulering (TENS)
- Massage (MASS)
- 15 stimuleringsprogram: 5 EMS-program, 5 TENS-program, 5 massageprogram
- 15 intensitetsnivåer
- Trådlös enhet
- Kompatibel med 3 elektroder

Artikelnummer: 1608952

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension