Stekpannor & grillpannor från Tefal

nga repor, inga hack, aldrig fastbränd mat – med pålitliga kokkärl som tål tuffa tag under lång tid är du alltid välutrustad i köket

Den nya serien Unlimited Premium uppfyller Tefals högsta kvalitetskrav och har vår mess slitstarka non-stickbeläggning någonsin, TITANIUM ANTI-SCRATCH, som håller hela sex gånger längre än vår vanliga TITANIUM-beläggning.

Beläggningen är så robust och reptålig att den kan användas med stålredskap utan att ta skada, och kokkärlen behåller sin goda släppförmåga under lång tid. När ingenting bränns fast blir det lättare att få till en perfekt stekyta eller tillaga hälsosam mat utan olja eller smör. Med Tefal Unlimited Premium blir det lättare att lyckas i köket, med både små och stora måltider och till både fest och vardag (*Internt slitagetest på våra fabriker).

Upptäck TITANIUM ANTI-SCRATCH, Tefals mest reptåliga non-stickbeläggning någonsin* som är så slitstark att den håller upp till 6 gånger längre än vår vanliga TITANIUM beläggning (*Jämfört med andra non-stickbeläggningar från Tefal i ett internt slitagetest).

Den smarta temperaturindikatorn Thermo-Signal™ ändrar färg när temperaturen är optimal för att starta tillagningen. På så sätt får du enkelt perfekt stekyta, textur och smak på dina rätter.

THERMO-FUSION+™: Tefals mest effektiva induktionsbotten
Vår induktionsbotten Thermo-Fusion+™ är extra bred och tjock. Det innebär att uppvärmningen går snabbare och att värmen fördelas mycket jämnt på kokkärlen så att matlagningen underlättas.

- Tillverkad i Frankrike - Serien är designad och tillverkad i Frankrike med Tefals specialkompetens och kvalitetsfokus.
- 100 % säker non-stickbeläggning: 0 % PFOA, 0 % bly, 0 % kadmium.

Har genomgått hårdare kontroller än vad som krävs enligt gällande regler för livsmedelskontakt. Med inget bly, inget kadmium (inget Pb, inget Cd) avses ingen avsiktlig tillsats av Pb och Cd.

Artikelnummer: 1641595

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension
Hur fungerar recensioner?

Ute efter något annat?

 • -
  0 SEK
 • Skeppshult - Salt bordsbehållare

  Skeppshult Salt bordsbehållare

  449 SEK
 • HKliving - Kakburk

  HKliving Kakburk

  549 SEK
 • Cuisinart - Multifunktionsgrill GR47BE

  Cuisinart Multifunktionsgrill GR47BE

  1 679 SEK 2 099 SEK −20%
 • Champion - Chokladsmältare 500ml

  Champion Chokladsmältare 500ml

  299 SEK
 • PotteryJo - Serveringsfat Daria 35 cm

  PotteryJo Serveringsfat Daria 35 cm

  449 SEK
 • Bosch - Stavmixer Clevermixx Msm14500

  Bosch Stavmixer Clevermixx Msm14500

  599 SEK
 • Blomus - Skål Pilar 8 cm

  Blomus Skål Pilar 8 cm

  699 SEK