Peeling & ansiktsmask från Swiss Clinic

Glow och lyster i huden på bara 15 minuter
Hela 87% aktiva ingredienser som absorberas djupt in i huden
Efter behandling med Face Dry Mask ska man inte skölja av ansiktet. De aktiva ingredienserna verkar i åtta timmar efter behandlingen, vanliga masker cirka 45 min. Det är elva gånger längre
En Face Dry Mask kan användas tre gånger
Masken sitter stadigt på ansiktet och möjliggör för dig att fortsätta med din skönhetsrutin medan den arbetar
Vanliga ansiktsmasker kan ofta kladda och medföra ett visst obehag vid användandet. Face Dry Mask är en torr mask, enkel att ta på och ta av, helt utan kladd och obehag. Behandlingen är enkel, snabb och lyxigt behaglig. Traditionella ansiktsmasker kräver att du sköljer av ansiktet med vatten efteråt vilket har en uttorkande effekt. Face Dry Mask ska man inte skölja av vilket gör att huden lämnas återfuktad och jämn, som en primer, i perfekt skick efter varje behandling, vilket gör den lika bra som morgonrutin som en kvällsrutin. Synlig effekt redan efter 15 minuters användning och effektiv och verksam i hela åtta timmar.

Så fungerar Dry Mask
Dry Mask-teknologin har en innovativ metod för att distribuera aktiva ingredienser till huden, kallad Wearable Skincare Technology (WST) och som innebär att ingredienserna är inbäddade i textil. Tack vare biomimetiska lipidkomponenter anpassar sig WST smidigt till hudens konturer. Vid kontakt med huden börjar materialet omgående frigöra de aktiva ingredienserna och överföra dem, och vektorerna penetrerar successivt hudens olika lager. Dry Mask anpassar sig till olika hudtyper och är därför effektiv för både normal, känslig och torr hud.

Artikelnummer: 1563313

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension