Färgade linser från SWATI Coloured Lenses

Kunglig känsla? Denna himmelsblå färgton kommer med ett stråk av guld som kantar pupillen. Bäst att du håller ögonen öppna, det är en nyans som drar till sig allt!

Färgade kosmetiska kontaktlinser med naturlig effekt. Tillsammans med din ögonfärg skapar SWATI:s linser en naturlig nyans som är unik för just dig. Matcha din outfit eller addera det där lilla extra. SWATI:s kosmetiska linser är en liten accessoar som gör stor skillnad.

Vänligen notera: effekten av de färgade linserna varierar beroende på den naturliga färgen hos din iris.
SWATI:s linser har hög kvalitet och användarvänlighet tillsammans med en säkerhetsstandard som överskrider branschens krav.

1 box med 6-månaders linser, färgade kosmetiska linser levereras med 2 st linser, linsetui och pincett.

Produkttyp: mjuka kontaktlinser
Innehåll: 2-pack (ett par) i linsbehållare med isotonisk saltlösning
Material: Polymacon
Vattenhalt: 38 %
Diameter: 14,20
Baskurva: 8,70
Bärtid: 6 månader
Steriliseringsmetod: ångsterilisering
Tillbehör: linsfodral, linspincett

Teknisk produktinformation:
SWATI:s kosmetiska linser är tillverkade enligt internationella säkerhetsstandarder (ISO 13485) och är CE-märkta. Det betyder i korthet att de är lika säkra att använda som de konventionella linser som säljs på apoteket. Läs alltid SWATI:s onlinemanual innan du börjar använda linserna.

Användning
Innan första användning - förbered:
Använd den medföljande pincetten för att ta ut linserna ur dess originalförpackning. Placera varje lins för sig i den medföljande linsburken och täck med ny linsvätska i minst 4 timmar. Tvätta och torka händerna. Använd en handtvål utan olja, mjukgörare eller parfym. Applicera alltid makeup efter att du har satt in linserna.

Steg 1 - Applicering av linser
-Säkerställ att kontaktlinserna är i perfekt skick. Gör det till en vana att applicera linsen på din högra sida först för att undvika förvirring.
-Placera linsen på ditt pekfinger. Kontrollera att linsen är ren och att den rätta sidan är uppåt som på bilden.
-Håll ditt övre ögonlock öppet med pekfingret och långfingret på din vänstra hand. Håll på samma gång ditt nedre ögonlock öppet med högra handens långfinger. Se rakt in i ögat i spegeln och placera linsen långsamt och försiktigt på ditt öga. Frigör sedan försiktigt dina ögonlock och blinka. Du kan försiktigt massera ditt övre ögonlock för att centrera linsen.

Steg 2 - Avlägsnande av linser och förvaring
-Titta uppåt och håll ner ditt undre ögonlock.
-För linsen neråt försiktigt med ditt pekfinger och din tumme.
-Nyp tag i kanten på linsen och avlägsna den från ditt öga.
-Lägg tillbaka linserna i ny linsvätska i linsburken.
-Desinficering: Innan du applicerar linsen igen efter att du avlägsnat den bör du alltid rengöra linsen med linsvätska som din optiker har rekommenderat. Efter att du använt dina linser bör du förvara dem i
kontaktlinsbehållaren som är fylld med färsk linsvätska. Om du använder dina kontaktlinser oregelbundet bör du byta ut linsvätskan en gång i veckan.

Steg 3 - Rekommendationer vid användning
Om ögonen känns torra kan kontaktlinsanpassade ögondroppar hjälpa mot torrheten. Sov inte med linserna i. Om ögonen blir irriterade, ta ut linserna och gör rent dem igen. Vid kvarstående irritation, ta ut linserna och kontakta ögonläkare.

Artikelnummer: 1626146

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension