Simplicity & Tranquility TWO WAYS OF CHRISTMAS

Årets högtider går i enkelhetens, lugnets och omsorgens tecken. Omsorg för de allra närmaste, lugn i atmosfären och enkelhet i detaljerna. Vi visar upp två olika inredningsstilar som båda inspirerar till umgänge och närhet. Den ena stilen lägger betoning vid simplicity – jordiga toner möter mjukt raka linjer och ger en skandinavisk känsla till de traditionella juldekorationerna. Den andra stilen andas tranquility – mörka färger lägger grunden för en mer ombonad, klassisk julkänsla. Båda stilarna knyts ihop med våra nya Vintagedukar i linne. För att göra julen lite mer hållbar använde vi gamla tyger till säsongens linnedukar, som finns i olika utföranden. Inspireras av de olika stilarna och förbered hemmet för julen.

[1/2]

With a touch of simplicity…


Loungestol Jessi 2159 SEK
Servett Lovely i tvättat lin, 4-pack 356 SEK Eucalyptus Cinerea 179 SEK

Dekorera julen med enkla, skandinaviska inslag. Ljusa tyger bryts av med mörka detaljer och gröna barrväxter. Naturfärger som mjuk beige, grönt och brunt ger ett vackert, trendigt intryck.

I år klär vi matsalsbordet i vintage. Säsongens linnedukar är begagnade sådana som vi har färgat om och gett nytt liv.

#ELLOSHOME

Textiles & fabrics

  • Lovely Linen Servett Lovely i tvättat lin, 4-pack

    356 SEK 445 SEK

    +18 färger

Hängande Stjärna Frozen 100cm 469 SEK

Let there be light

  • Star Trading Hängande Stjärna Frozen 100cm

    469 SEK
  • PR Home Julstjärna Sirius 60 cm

    299 SEK
  • Markslöjd CLARA Hängande Stjärna 75 cm

    495 SEK

    +1 färg

  • Star Trading Adventsljusstake Milano

    1 059 SEK

    +1 färg

[2/2]

… and a dash of tranquility.


Ryamatta Novara i ull 2449 SEK Stol Bell 2-pack 3199 SEK Eucalyptus Cinerea 179 SEK Tillandsiamossa 199 SEK Lagurus Ljusrosa 279 SEK

Skapa en lugn och ombonad känsla genom att grunda rummet med mörka naturfärger. Lek med ljuskällor, addera textilier och tänk lager-på-lager, fast för hemmet.

Details of Christmas

    Vintage linen

    I stället för att tillverka nytt valde vi att ta del av den skatt av tyger som redan finns. Vi samlade in begagnade tyger i linne från olika hjälporganisationer. Vi tvättade, arbetade och färgade om dem för att få fram säsongens linnedukar. Duka upp för nära och kära och låt känslan av jul ta över.

    Vintage linen