Det är med stolthet vi fortsätter vårt samarbete med Therese Alshammar - en av våra största elitidrottskvinnor genom tiderna. En ikon som med målmedvetenhet, fokus och hård träning har nått enorma framgångar. Tillsammans har vi tagit fram en kollektion med träningskläder som passar alla - oavsett hur du tränar eller vilka förutsättningar du har. Hennes kollektion är fylld av funktionella och snygga träningskläder så bekväma att allt du behöver göra är att koppla av hjärnan, koppla på kroppen och låta den göra sitt.

Upp till 25% rabatt* på träningskläder & skor inkl varumärken

Shop the collection

Shoppa alla plagg från samarbetet mellan Therese Alshammar och Ellos.

  Träning är inte exklusivt för dem som redan kan och redan är starka. Träning är till för alla. Det gäller bara att hitta ett sätt som passar dig. Det ska vara skönt att röra på sig, det ska vara kravlöst och kul. Kanske vill du ta i och svettas? Kanske är promenader mer din stil? Eller varför inte yoga? För det handlar inte om att se bra ut eller om att gå ner i vikt - det handlar om att må bättre och få mer energi. Det handlar om att ta hand om sig själv. Och glöm inte - den bästa träningen är den som blir av!

  Shop everything sport

  Gör dig redo för träning - shoppa vårt breda utbud av träningskläder här.

   Tävla och vinn Thereses kollektion!

   Anta Thereses challenge och vinn hela hennes kollektion! Lägg upp din insats som en story på Instagram och glöm inte att tagga Ellos. Tänk på att du måste ha ett öppet konto på Instagram för att vi ska kunna ta del av din story. Må bästa kvinna vinna!


   Till Instagram