Det började med ett hotellrum. Ett löfte om något tidlöst som existerar utanför – eller kanske parallellt med – vardagen. Allt som finns här är nybryggt kaffe, frasigt fylliga croissanter och ändlösa dagar omgivna av frihet.

#Staycation

Varumärket Staycation tar till vara på allt det som en hotellvistelse ger. Känslan av enkel elegans kapslas in i den nya kollektionen med allt från tapeter till decor. Den här berättelsen började i ett hotellrum. Vi skriver in den i hemmet.

Boutique spotting

I ett litet boutique-hotell beläget mellan Gamla Stan och Södermalm ryms en hel saga som vi vill plocka med oss hem. Så vi lät Hanna MW och Sania Claus Demina göra just det. Inspireras av deras hotellvistelse och låt boutique-känslan flytta in i ditt eget hem. Gå till @ellosofficial om du vill se hela deras Boutique-spotting.

Varje avbrott i vardagen lämnar avtryck. Låt dem bli till spår, ledtrådar som letar sig in i hemmet och skvallrar om en enkel tillvaro.

...

If walls could talk…

I samband med kollektionen lanserar vi våra första Staycation-tapeter. Med eleganta mönster och färgkombinationer adderar de det lilla extra till hemmet.

...

Win a room for two

Vinn en hotellnatt för två på Hotell Frantz och skapa din egen boutique-berättelse. Gå in på vår Instagram-profil @ellosofficial för att ta reda på mer!

...

More boutique spotting at