Tiden försvinner inte. Den lämnar avtryck och spår, fyller mellanrum med något eget och unikt. I samarbete med Elin Lannsjö har vi plockat minnen från 70-talets individualism och vävt in dem i säsongens första vårkollektion. Den fria kärleken vilar bland broderie anglais, mellan varje romantisk volang. Det personliga, det egna och det uttrycksfulla har vi tryckt på t-shirts, flätat in mellan varje denimtråd och låtit färga de fotsida boho-klänningarna.

Delar av det som gjorde 70-talet till vad det var har vi översatt till 2021. Med inspiration från naturen, det bohemiska, det individuella och det avslappnat bekväma har vi tagit fram en vårkollektion som plockat det allra bästa från 70-talets mode. Tiden försvinner inte. Så låt oss ta tillvara på spåren, avtrycken, som lämnats kvar.

Made by Elin Lannsjö | #equallycreative | #equallywomen | #equallyellos

Made by Elin

Stylisten, inredaren och skribenten Elin Lannsjö har gjort en kollektion i kollektionen – plagg designade av henne själv. Med allt från volanger och skira tyger till denim och mjuka naturmaterial har hon fångat vårens uttryck i varje fiber, varje tråd.

A spring collection made by Elin

  70-talets strömningar av individualism, av fri kärlek. Att vi allt mer började uttrycka vår personlighet och våra åsikter genom mode, det är något jag velat fånga i min design.

  ELIN LANNSJÖ

  ...

  #Staycation

  Made by Elin Lannsjö | #equallycreative | #equallywomen | #equallyellos

  Mycket av inspirationen till mönsterbild, färgpalett och material kommer ur 70-talets stora influens – naturen.

  Vida ärmar, vita bomullsblusar med broderie anglais. Naturmaterial och denim, fotsida boho-klänningar med vackra blommotiv. Volanger, mjuka och behagliga färger.

  Det finns en effortless och chic inställning till mode den här tiden, vilket syns framförallt i de tidstypiska bohemiska uttrycken. Det har jag inspirerats av i min design.

  The 70’s