Träning kan kännas fantastiskt. Den kan kännas rolig, underbar och ibland, nästintill euforisk. Men träning kan också kännas som en uppförsbacke – stenig, brant och oändlig. Så oavsett om du har en passion för träning eller kämpar för att tycka om den, vill vi med denna kampanj visa att träning kan se olika ut för alla. För bra träning sker på dina villkor – utan att agera som ett måste.

Vårens kampanj togs fram för att attrahera så många som möjligt till att träna och röra på sig efter sina möjligheter. Oavsett storlek, bakgrund eller tidigare träningshistoria. För träning ska kännas bra och träningskläder likaså. Vår sportkollektion består därför av plagg som varken hasar ner, sitter åt eller skär in. I stället är de följsamma när du testar nya positioner och mjuka så du känner dig bekväm.

See our stories

I samband med vårens sportkollektion tog vi hjälp av Monika Björn, Alice Fagrell, Vanessa Kamga och Caroline Westin, som alla är aktiva inom varsin sport. Tillsammans visar de upp säsongens nya kollektion i träningsformer där de sätter rörelse och funktion i fokus.

I yogan ligger fokus på kontroll över både kropp och sinne. Därför är våra yogakläder framtagna för att vara följsamma medan du utforskar nya positioner. Gör en hyllning till solen i mjuka plagg som följer varenda rörelse du tar och inta Shavasana i textilier som låter kroppen andas.

Träningstights Beige Ribbed Seamless Tights
Träningstights Beige Ribbed Seamless Tights 599 SEK
Sweatshirt Crewneck 359 SEK

For yoga

  • Ellos Sport Träningstopp Flow Training Tee

    179 SEK
    Ursprungligt pris 299 SEK

    +1 färg

  • Ellos Sport Träningslinne Flow Strappy Top

    179 SEK
    Ursprungligt pris 299 SEK

    +1 färg

  • Ellos Sport Träningslinne Flow Strappy Top

    179 SEK
    Ursprungligt pris 299 SEK

    +1 färg

  • Ellos Sport Yogabyxor Soft Rib Culottes

    239 SEK
    Ursprungligt pris 399 SEK
Träningslinne Flow Strappy Top 179 SEK

Made by Women – #equallyempowered #equallywomen. #equallybeautiful #equallyworthy #equallyimportant #equallyellos

Det är viktigt att dina kläder orkar lika mycket som du. För styrkan ska inte bara ligga hos dig, utan även i materialet. Våra träningskläder tål därför slitage, så när du tar i, är plaggen flexibla och kapabla att enkelt följa med för varje övning och varje repetition.

Sport-bh Sunset Blush Strap Bra 314 SEK

Träningstopp Sleeveless 179 SEK Träningstights Shiny Dull Logo Tights 419 SEK Träningstights Capri 199 SEK

For workout

  • Ellos Sport Träningslinne Aliva

    149 SEK

    +1 färg

  • Ellos Sport Träningstights Capri

    199 SEK
  • Ellos Sport Träningstights Ankle

    249 SEK
  • Ellos Sport Träningstopp Loose Long Sleeve

    149 SEK
    Ursprungligt pris 249 SEK

    +2 färger

Träningstopp Square 149 SEK Träningslinne Shiny Dull Racerback Tank 279 SEK

Made by Women – #equallyempowered #equallywomen. #equallybeautiful #equallyworthy #equallyimportant #equallyellos

Vårens löparkläder fungerar lika bra på promenaden som de gör på springturen eller på shoppingrundan. Det är svalare tröjor som leder bort fukten, det är vindjackor som håller tätt när stackmolnen hopar sig och vinden plötsligt tilltar.

Jacka Marathon 3-stripes Jacket
Jacka Marathon 3-stripes Jacket 639 SEK
Funktionströja Trail Winter FZ
Funktionströja Trail Winter FZ 749 SEK

For running

  • Áhkká Funktionströja Trail Winter FZ

    749 SEK 999 SEK
  • Áhkká Funktionströja Trail Winter LS

    399 SEK
  • Áhkká Funktionströja Trail Winter HZ

    499 SEK
  • Áhkká Träningstights Trail Winter Tights

    599 SEK

    +1 färg

Made by Women – #equallyempowered #equallywomen. #equallybeautiful #equallyworthy #equallyimportant #equallyellos

Kvinnokroppen tar oss genom livet. Den ger oss styrka, energi, rörelse och förmågan att klara oss på egen hand. Men ibland säger den ifrån. För att sätta träning i perspektiv tog vi hjälp av Monika Björn, Alice Fagrell, Vanessa Kamga och Caroline Westin, som alla är aktiva inom varsin sport. De vet, med flera års erfarenhet, hur man hanterar motgångar inom träning. Och hur man säger ifrån när träning känns mer som ett måste, än något kul.

Monika Björn

Monika Björn är entreprenör inom träning och hälsa. Hon är yogainstruktör, tränare och coach och har dessutom skrivit flera böcker, däribland ”Stark genom klimakteriet”.

Öva på att fokusera på dig själv, dina egna mål och din egen utveckling. Det är inte bara en bra övning i träningen utan även direkt överförbart till det verkliga livet. Så avfölj alla som ger dig dålig energi och omge dig i stället av människor som är peppande, stöttande och generösa. Det är du som du ska spendera livet ihop med – se till att ha riktigt kul på vägen!

Monika Björn

Caroline Westin

Caroline Westin är influencer och tränare. Via sina sociala medier håller hon i träningspass live. Där delar hon också med sig av hälsotips och glimtar från sitt liv i Höga kusten.

Jag tror vi generellt mår bättre av att sänka kraven och tänka att all rörelse räknas. Det behöver inte alltid vara ett träningspass på en timme, utan det kan vara en lättare promenad i skogen eller ett tabatapass på 15 minuter.

Caroline Westin

Vanessa Kamga

Vanessa Kamga är friidrottare och har deltagit i två seniormästerskap, EM i Berlin 2018 och VM i Doha 2019. Hon är en av två svenska kvinnor som kastat över 60 meter i diskus.

Innan jag slog igenom i friidrotten provade jag spinningklasser, basket, tennis och gymnastik. Jag tror man hålls tillbaka av rädslan att vara dålig på något nytt. Vilket är så löjligt för att det är därför man börjar – för att bli bättre!

Vanessa Kamga

Alice Fagrell

Alice Fagrell är PT, näringsfysiolog och föreläsare. Med flera års erfarenhet av styrketräning och hälsa hjälper Alice olika individer att nå sina mål, oavsett om det rör sig om att stärka sina kroppar eller få en mer hälsosam livsstil.

Våga göra mera av det din magkänsla säger ja till. Strunta i vad andra tycker och tänker på vägen och lyssna på vad du känner att du vill ha mera av.

Alice Fagrell

Made by Women – #equallyempowered #equallywomen. #equallybeautiful #equallyworthy #equallyimportant #equallyellos

adidas Sport Performance Body Essentials Studio Bodysuit

349 SEK
Ursprungligt pris 499 SEK

+1 färg

Du har sett 1 av 1 produkter