Kakan har, tillsammans med oss på Ellos, tagit fram en kollektion som andas kvalitet, exklusivitet och femininitet. Säsongens tillställningar kommer att se annorlunda ut. Trots det, eller kanske just därför, längtar vi efter att klä upp oss och njuta av intima middagar med de närmaste vännerna. Även om sammankomsterna behöver skalas ner, betyder inte det att kläderna ska glittra mindre. Vacker organza kombineras med snyggt skurna linjer för en feminin framtoning. Den glittriga klänningen sätter en lyxigt festlig prägel. Avslappnade kaftaner varieras med enklare festtoppar, allt med hög kvalitet i exklusiv design.

So? It’s just us.

Intima tillställningar där kvalitet kommer före kvantitet. Låt de nedtonade plaggen hänga kvar i garderoben och lev ut din mest glittriga dröm med de som står dig allra närmast.

Paljetter skapar vackra ljusreflektioner som får plagget att kännas lyxigt.

Ellos x Kakan H.

    Kakan H.

    Kakan Hermansson är en svensk programledare, komiker, författare och konstnär. Hon har bland annat medverkat i På spåret, Sveriges Radio och som jurymedlem i underhållningsprogrammet Talang. Vi på Ellos är stolta över samarbetet som resulterat i en elegant kollektion med fokus på kvalitet och exklusivitet.

    Kollektionen varvar feminina linjer med vacker organza och avslappnade kaftaner.

    Party for every body

    Här hittar du allt vårt festmode, i storlekar från 34 till 60.