Tiden som varit har omdefinierat vad lyx är. Att få umgås med familjen, att få klä upp sig och ta tillvara på stunder av lycka. Det är lyx. Säsongens middagar sker i liten skala, kravlöst och enkelt. Klä upp med volym, höga kragar och markerade axlar. Klä ner med enklare blusar och avslappnade klänningar. Samla den närmaste familjen kring middagsbordet och låt vårt festliga mode addera det lilla extra.

Även om säsongens högtider firas med den närmaste familjen klär vi oss gärna i feminina linjer, skarpa axlar och glittriga klänningar.

Dining in with the family

När rummen fylls av ljud – bubblor av skratt och röster. Stekos i köket som någon vill vädra ut genom balkongdörren, trots att det är alldeles för kallt ute. Doften av förrätten och värmeljusen blandas med sången som strömmar dovt och löftesrikt från högtalaren. Värme, trygghet och ett uns förväntan vilar i luften.

Spegel Johanna Ø 80 cm 1599 SEK Vinglas Bubbles 159 SEK

Perfect pieces

    Ärmar med volym, markerade axlar och draperade klänningar. Säsongens mode är kraftfullt, retro och feminint.

    Desserts, desserts, desserts

    Förrätt och huvudrätt till ljudet av de små som slagit sig ner framför en tecknad film. Att få möta trygga blickar och leenden och upptäcka att man fastnat mitt i ett nu – mitt i ett här. Ljudet av kaffe som förbereds i köket, en varm känsla under huden och – nämnde vi smaken av efterrätt?

    Women – Men – Kids

    Här hittar du säsongens festmode för dam, herr och barn.

    Dam Barn Herr

    Champagne saucer Bubbles 159 SEK
    Skjorta Yale Easy Care 299 SEK Spegel Johanna Ø 80 cm 1599 SEK
    Kostym, 2 delar 1999 SEK

    Plus & Curves

      Sweet dreams

      Att fastna runt middagsbordet med sedan länge renskrapade tallrikar. Att skopa upp sovande klädhögar ur knät, linda in dem i filtar och bädda ner dem i sängen. Det som är kvar av kvällen får vila bakom stängda ögonlock. Stunder av lycka, som små droppar av vardagslyx.

      Blus Opal Shirt 664 SEK

      What is luxury to you?