Made by women

Made by Women är en plattform skapad av kvinnor, för kvinnor. Vi vill lyfta autentiska, ärliga berättelser och ge plats åt kvinnors röster. Här kan ni ta del av Veronica Odetundes historia. Veronica är modell, poet och aktivist. Hon är en kvinnas röst – för alla kvinnors skull.

Allt du lärt dig om din kropp kan du lära om. Du sätter standarden för vad som är bra för dig.

Kan man lära sig älska sig själv och sin kropp? För Veronica var nyckeln att lära känna sig själv. Att utforska alla vinklar och vrår, dansa naken framför spegeln. Tänja och sträcka, spänna och slappna av. Att spendera tid med sig själv, ge sig själv utrymme att bara vara. Allt det som andra sa, det alla andra berättade spelade plötsligt ingen roll längre. Det som betydde något var Veronicas sanning, och där, i den, började hon älska sig själv.Manus Scripts of Michaela Hamilton.

Made by women

Att lära känna min kropp, att utforska den och låta den föra sig som den själv vill. Det har varit avgörande i min resa mot att älska mig själv.

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.

Made by Women

Varje kvinna har en historia att berätta. Något eget och unikt, som i sin oretuscherade form når det som är vackert. Vi har skapat en plattform för att lyfta några sådana berättelser, okonstlade och ärliga, eftersom det är i dem vi kan finna något att känna igen oss i. Det är genom igenkänning vi lär oss – om oss själva och varandra. Vi låter olika kvinnors röster höras, för alla kvinnors skull.