Made by women

Made by Women är precis vad det låter som - kampanjer gjorda av kvinnor för kvinnor. Vi vill lyfta alla fantastiska kvinnor där ute och låta dem berätta sina historier - autentiska berättelser där olika röster får ta plats och göra sig hörda. Här kan ni ta del av Trine Kjærs historia. Trine är stylist, creative consultant och grundare av den veganska skönhetslinjen Trines Wardrobe Care. Hon är en kvinnas röst - för alla kvinnors skull.Jag har en ro och säkerhet i mig själv, jag är stolt över vad jag och min kropp har åstadkommit tillsammans.

Tio år. Så länge drev Trine sin modeblogg Trines Wardrobe innan hon bestämde sig för att lägga ner den. Kanske för alltid. Kanske inte. Hennes inställning till utseende och kropp utvecklades under de tio åren. För varje år kände hon sig mer bekväm med sig själv. Hennes inre person började resonera mer med hennes yttre person. För Trine förändrades mycket när hon födde sitt första barn. När kroppen har burit och fött ett, snart två, barn omvärderar man den. Den blir till ett redskap, till så mycket mer än bara en kropp som är snygg i kläder och som värderas utifrån långa ben eller en smal midja. Dotterns 36 timmar långa förlossning slutade med kejsarsnitt. Det långa ärret bär hon med stolthet - som ett minne från hennes dotters födsel och inte som en skavank som måste döljas. Det är en del av hennes kropps historia. En påminnelse om den kvinnliga kroppens oändliga styrka och respekten inför vad den kan åstadkomma.

Manus Scripts of MICHAELA HAMILTON
Made by women

Istället för att fokusera på de delar av min kropp som jag vill ändra så ser jag helheten istället.

#equallywomen – För alla kroppar, för alla kvinnor

Made by Women

Varje kvinna har en historia att berätta. Ett livsöde och visdomar som kan resonera med något hos andra som känner igen sig i hennes röst. Igenkänning är vårt starkaste sätt att relatera till varandra. Igenkänning är inkluderande. Därför låter vi nu strålkastaren falla på olika kvinnor med olika röster och olika livsöden. Vi låter en kvinnas röst höras - för alla kvinnors skull. Klicka dig vidare här och läs mer om kvinnorna som vi har valt att lyfta den här gången."Gå med mig"

Lyssna på Molly Sandéns tolkning av
Ellos låt "Walk with me"