The F word

FEATURING ÅNGESTPODDEN

Ångestpodden har, i samarbete med oss på Ellos, tagit fram en ny programpunkt i sin podcast – The F word. Här samlar Ida och Sofie in berättelser, stora som små, från sina lyssnare om vad det innebär för dem att vara kvinna.

Vi försöker bara leva. Mellan allt det som förväntas av oss, mellan alla regler och villkor. Alla rätt och fel, alla blickar och alla krav. Vi är så mycket mer än det. Vi är något helt annat. Och det är dags att vi skriver våra egna regler, vårt eget narrativ.

ÅNGESTPODDEN

Det kan vara vardagliga situationer eller tabubelagda ämnen som i vanliga fall kanske får passera obemärkt förbi, men som här lyfts upp och synliggörs. För det är när vi tittar på det som vi kan upptäcka något. Kanske är det igenkänning. Kanske är det något helt unikt. Och om vi tar tillvara på det, kanske det kan få bli något som påminner om förändring.Har du en historia att berätta?


Vi vill höra allt – stort som smått. Gå in på vår Instagram-profil och skicka oss ett DM med din berättelse, eller spela in en ljudfil att skicka till vår mail.


Ida & Sofie


@angestpodden

angestpodden@ingetfilter.se

Made by Women | #equallywomen | #equallyimportant | #equallyellos

A SHORT STORY

Made by women

Manuscript by Sanna LangelotzMade by women

...