We are not looking for the typical model.

Modellbranschen är snäv och på många sätt exkluderande. Vi vill ändra på det.


We are looking for everyday beauty.

Vi söker inte bara modeller bland agenturerna – vi söker våra modeller i vardagen, där det ordinära och verkliga bor.


We are looking for you.

Låt oss hitta dig, du med valkar och bristningar, rynkor och skrattgropar. Vi vet att du finns där ute. Sök till vår modellcasting Faces of Ellos i dag.

Sök till vår modellcasting genom att fylla i formuläret via nedan länk. Av ansökningarna väljer vi ut ett antal kandidater som går vidare till casting.


Ansök här

Made by Women | #equallywomen | #equallyworthy | #equallybeautiful | #equallyellos

Vår senaste casting ägde rum i Stockholm och Göteborg. Av de som sökte till Faces of Ellos bjöd vi, tillsammans med agenturen Modellink, in över 50 kvinnor till två heldagar. Vi bjöd på mat, dryck och tilltugg – i gengäld fick vi tillbaka så mycket mer. Självklart dokumenterade vi dagarna, se bilderna här!

Made by Women | #equallywomen | #equallyworthy | #equallybeautiful | #equallyellos

Join our team of models

När nästa castingdag kommer vet vi inte än. Det enda vi vet är att vi ständigt letar efter nya talanger, nya utseenden som fattas i vår portfolio. Modellbranschen är snäv och på många sätt exkluderande. Vi vill ändra på det. Därför söker vi inte bara modeller bland agenturerna – vi söker våra modeller i vardagen, där det ordinära och verkliga bor. Låt oss hitta dig, för vi vet att du finns där ute. Sök till Faces of Ellos i dag.

In collaboration with Modellink


Faces of Ellos sker i samarbete med agenturen Modellink. De är med och hjälper oss med hela castingprocessen. De som vi väljer att gå vidare med signas av Modellink, därifrån bokar vi sedan modeller för kampanj- och produktfotograferingar.
Instructions

Step one
Fyll i ansökningsformuläret.


Step two
Bifoga osminkade, oretuscherade bilder på dig i helkropp, närbild samt profil.

Step three
Fingers crossed… Om vi vill gå vidare med dig så får du ett mejl med vidare instruktioner.

Faces of Ellos – Casted Crew


Kvinnorna på bilderna är några av de som vi hittills castat genom Faces of Ellos. Några har varit med i våra kampanjer under 2021, andra har fotograferats för produktbilder. Träffa exempelvis Amit Tewolde, den tjänstlediga hotelldirektören som i höstas skådespelade mot Roshi Hoss i en av våra stora kampanjfilmer. Låt dig inspireras och sök till Faces of Ellos – kanske är det just dig vi letar efter.



Checklist

Som modeföretag är det viktigt för oss att förmedla en bild av kvinnor och kvinnlighet som rimmar med verkligheten – en bild som är tillåtande och inkluderande. Därför har vi tagit fram en checklista med punkter som vi hela tiden strävar efter att uppfylla. En påminnelse för oss och ett sätt för er att få ta del av hur vi arbetar för att främja en sund och positiv bild av kvinnoskapet.

The female body
Vi ska alltid värna om och ta ansvar för kvinnan och den kvinnliga kroppen.

Inclusiveness
Vi använder modeller som visar på olikhet i kropp, hudfärg och utseende – vi står för inkludering och jämlikhet.

Authentic
Vi retuscherar och justerar aldrig kroppar, utan visar dem precis som de är.

Women’s rights
Vi tar ställning för jämställdhet och kvinnliga rättigheter.

Awareness
Vi ska från och med 2021 internutbilda vår personal i jämlikhetsfrågor och inkludering.

Sök till vår modellcasting genom att fylla i formuläret via nedan länk. Av ansökningarna väljer vi ut ett antal kandidater som går vidare till casting.


Ansök här