#In collaboration with Maja Olausson

Som en del av vårt Made by Women-initiativ tar vi med jämna mellanrum in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Tillsammans med oss på Ellos har Maja Olausson tagit fram två tuftade puffar som bjuder in till kravlöst umänge med nära och kära.

Made by Maja Olausson     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Maja Olausson

Maja Olausson är en kreatör från Sverige och driver Instagram-kontot @majasmissionshus. På hennes kanaler får vi ta del av inredning, loppisfynd, odling och dagliga glimtar från vardagen som mamma.

Puff Majken
Puff Majken 1299 SEK

Jag associerar puffarna med skönt häng; en pizzakartong i knäet på någon av mina vänner följt av flera timmars skratt och samtal. Det är precis den kravlösa tillvaro som jag vill ha att mina puffar ska symbolisera. När allt bara är så där bekvämt, lekfullt och enkelt!

Puff Juni
Puff Juni 1299 SEKMade by women

Ellos Home - Puff Juni

Ellos Home Puff Juni

1 299 SEK
Ellos Home - Puff Majken

Ellos Home Puff Majken

1 299 SEK

Du har sett 2 av 2 produkter

Still inspired?

Om du inte kan få nog av Majas puffar rekommenderar vi att du spanar in dessa produkter. Hos oss hittar du alltid säsongens hetaste trender och nyheter.