#In collaboration with Linda-Marie Nilsson

Som en del av vårt Made by Women-initiativ tar vi med jämna mellanrum in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Linda-Marie Nilsson är tillbaka i ett nytt samarbete med Ellos. Inspirerad av kvinnorna runt omkring sig samt de små och stora stunderna i livet har Linda-Marie skapat en exklusiv kollektion färgglada klänningar. Feminina former kombineras med luftig enkelhet i ett romantiskt uttryck. Inspireras av kampanjen och shoppa Linda-Maries kollektion här!

Made by Linda-Marie     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #Made by Linda-Marie Nilsson

Linda-Marie är en författare och kreatör från Sverige. Hon driver Instagram-kontot @lindamariie med över 100 000 följare. Här peppar hon sina följare med positiva budskap om kvinnokroppen och ger härliga glimtar från vardagen. I samarbete med oss på Ellos har Linda-Marie adderat värme och personlighet till en exklusiv och färgglad klänningskollektion.

För mig är det viktigt att plaggen anpassar sig efter kroppen som bär dem, inte att kroppen ska behöva anpassa sig efter plagget. Därför är alla klänningar stretchiga, antingen genom hela plagget eller i partier. De har inga dragkedjor som kan vara krångliga eller osköna, utan de är mjuka och bekväma.

Jag vill att klänningarna ska få vara med och sätta guldkant på alla de tillfällen som vi på senaste har behövt skjuta upp, men nu äntligen kan njuta av igen! Högtidliga dagar som studenten och midsommar, men också stunderna i vardagen som vi har saknat. Som en dejt, eller en middag med vänner.

I min förra kollektion döpte jag tre av klänningarna efter mig, eftersom jag ville att alla som fick hem en klänning också skulle få med sig en liten bit av mig. Därför är det så roligt att klänningen Linda-Marie får vara med igen! Ingela och Kristina är min mammas två mellannamn – hon är min största inspiration och förebild. Sen ville jag ge en gåva till tre andra kvinnor som inspirerar mig och som jag älskar – min svärmor Ulla och mina två första förebilder på sociala medier, och numera vänner, Sara Songbird och Felicia Bergström.

Klänning Linda-Marie
Klänning Linda-Marie 374 SEK
Klänning Felicia 449 SEK
Klänning Felicia
Klänning Felicia 449 SEKMade by women

Maxiklänning Ulla
Maxiklänning Ulla 524 SEK

Made by Linda-Marie

Ellos Collection - Maxiklänning Ulla

Ellos Collection Maxiklänning Ulla

524 SEK 699 SEK −25%
Ellos Collection - Klänning Felicia

Ellos Collection Klänning Felicia

449 SEK 599 SEK −25%

Mer färger

Ellos Collection - Klänning Felicia

Ellos Collection Klänning Felicia

449 SEK 599 SEK −25%

Mer färger

Ellos Collection - Klänning Linda-Marie

Ellos Collection Klänning Linda-Marie

374 SEK 499 SEK −25%

Mer färger

Ellos Collection - Klänning Linda-Marie

Ellos Collection Klänning Linda-Marie

374 SEK 499 SEK −25%

Mer färger

Ellos Collection - Klänning Sara

Ellos Collection Klänning Sara

449 SEK 599 SEK −25%
Ellos Collection - Klänning Kristina

Ellos Collection Klänning Kristina

524 SEK 699 SEK −25%

Du har sett 7 av 7 produkter

Still inspired?

Om du inte kan få nog av Linda-Maries kollektion rekommenderar vi att du spanar in vårt övriga sortiment. Hos oss hittar du alltid säsongens hetaste trender och nyheter.

 • Ellos Collection - Klänning Annica

  Ellos Collection Klänning Annica

  599 SEK
 • Ellos Collection - Klänning Josefin

  Ellos Collection Klänning Josefin

  699 SEK

  Mer färger

 • Ellos Collection - Klänning Maj

  Ellos Collection Klänning Maj

  799 SEK
 • Ellos Collection - Klänning Marta

  Ellos Collection Klänning Marta

  799 SEK