#In collaboration with Krickelin

Som en del av vårt Made by Women-initiativ tar vi med jämna mellanrum in kvinnliga inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Krickelin, eller Kristin Lagerqvist, har tillsammans med oss på Ellos tagit fram en kollektion kuddfodral, av resttyger, som tillverkats i en fabrik i Sverige. Den här kollektionen handlar om att ta vara på det som annars skulle ha gått till spillo. För att återanvända sådant vi redan har är inget revolutionerande. Det är nödvändigt.

Jeans Kourtney 374 SEK

Made by Krickelin     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Vas/ljuslykta Calore M 499 SEK

Min kollektion bygger på naturens former och färger – jag ville skapa en avslappnad, öppen och välkomnande stämning runt bordet. Ellos är en del av många familjers såväl vardagsliv som högtidliga tillfällen, och jag kände mig verkligen hedrad och glad över att få möjligheten att påverka atmosfären i människors hem!

SIGNE BAY


#In collaboration with Krickelin

Kristin Lagerqvist driver en av Sveriges största inrednings- och livsstilsbloggar samt Instagram-kontot @krickelin. På sina kanaler delar hon med sig av ögonblick från vardagen – en verklighet fylld av natur och kreativitet. I samarbete med oss på Ellos har Krickelin tagit fram en kollektion kuddfodral i höstliga toner – se hela samarbetet och inspireras av kampanjen!


Vas / ljuslykta Mikela L höjd 25 cm 269 SEK
#Staycation

TREAT YOUR PRODUCTS                        TREAT YOUR PLANET                      TREAT YOURSELF             

Alla kuddfodral är tillverkade i Textilfabriken som ligger i Borås i Sverige. Tygerna kommer från Rekotex, som samlar in rester från andra företags produktioner. Ur Rekotex sortiment valde Krickelin ut tyg och skapade 20 olika kuddfodral som Textilfabriken sedan sydde upp. Kollektionen ligger oss lite extra varmt om hjärtat, för vi vet ju – precis som du – hur viktigt det är. Att se över våra sätt att producera och konsumera.

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har sett 0 av 1 produkter